Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:35 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Fontanella - mâncare puţină şi proastă (document)

ro

24 Aug, 2010 00:00 13459 Marime text
fontanella_1.jpgRestaurantul La Fontanella este pe strada Alexandru cel Bun nr. 2, colţ cu bulevardul Mamaia, vis-a-vis de Spitalul Militar. Este o clădire mare şi aranjată foarte frumos. Interiorul este primitor, iar între mese este o distanţă suficientă astfel încât să nu te deranjeze ceilalţi clienţi sau ospătarii. 

Păcat că este cam întuneric. Nu ar strica mai multă lumină, mai ales când mergi acolo să mănânci. Cred eu că ar fi frumos să vezi ce ai în farfurie. Este şi o terasă mare, dar împărţită în două. Prima parte este exact lângă bulevard şi mesele sunt destul de înghesuite. După ce că te deranjează maşinile, mai auzi şi conversaţiile celorlalţi clienţi. Pe lângă asta, aerul este destul de înecăcios din cauza maşinilor şi nu ştiu cum poate lumea să mănânce acolo. A doua parte este mult mai frumoasă. Este în spatele clădirii, sunt puţine mese şi este linişte. Într-o zi de vară este o adevărată plăcere să stai acolo. Servirea este foarte bună. Chiar dacă nu te întâmpină nimeni la intrare, ospătăriţa chiar a fost mereu în preajma mesei. Pe lângă asta, este foarte amabilă şi rapidă. Din păcate, mâncarea cam lasă de dorit. Este destul de scumpă, 15-20 de lei pastele, iar porţia este foarte mică. Îmi plac mult pastele Quattro Formaggi, dar aici nu am putut termina de mâncat, cu toate că nu erau multe. Sunt cam greţoase şi nefierte. În schimb, ciorbele sunt bune. Îmi place ciorba de văcuţă, este chiar gustoasă. Este păcat pentru că este un local cu specific italienesc şi mâncarea nu este bună. Este un restaurant în care să mergeţi seara cu prietenii sau ziua, pe terasă, iar dacă vă este foame, trebuie să alegeţi preparatele cu grijă sau să mergeţi în altă parte.

fontanella_2.jpg

Mai puteţi găsi această pizzerie în Mamaia, Predeal şi Braşov.

La Fontanella funcţionează pe societatea Beta Trade SRL, administrată de Dragoş Ciocîrlău şi Mircea Augustin Stoica, care mai sunt implicaţi şi în Fresh Mobil Food SRL. Mircea Augustin se mai ocupă de Uia SRL, Vasto Conpres SRL şi Bianco Pan SRL.

Restaurantul primeşte trei stele. Au o servire bună şi spaţiul aranjat frumos, dar mâncarea nu este aşa cum ar trebui. 

stele_fontanella.jpg

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • vassy 22 May, 2011 21:05 mancarea nu e buna si prea scumpa o singura data am mancat si numi mai trebuie
  • vassy 22 May, 2011 21:04 mancarea e de cacat scumpa si prost servita,portile sant foarte mici si produsele sant toate de la firma aro,mai bine mananci senwici la colt de stada
  • fara nume 24 Aug, 2010 22:36 daca as fi unul dintre administratorii restaurentelor pe care le tot apreciaza fatuca asta, in cautare de "sponsori", n-as ezita sa o actionez in instanta pentru un asa titlu.
  • alexx 24 Aug, 2010 00:50 nu stiu exact ce ai mancat si ce nu, dar pot sa iti spun ca pizza si fripturile sunt chiar ok. Acum depinde si de gustul fiecaruia in parte.