Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:21 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hidden, cafeneaua „ascunsă"

ro

03 Sep, 2010 01:15 3684 Marime text
cap_2.jpgEsteo cafenea drăguţă, cu preţuri mici, dar nu văd niciun motiv pentru careai bea o cafea aici. Este greu de găsit şi sunt foarte multe localuriîn jur de unde poţi alege.

În cazul acestei cafenele, numele este ales foarte bine pentru că este ascunsă de ochii lumii.Este situată pe bulevardul Mamaia nr. 68, în zona cunoscută datorită cofetăriei Trandafirul, în spatele unui bloc turn. Nu este deschisă de mult timp, dar nu pot înţelege de ce au ales să o deschidăaici. În ultimii ani, în acelaşi loc, au funcţionat un restaurant chinezesc şi unul libanez. Ambele s-au închis pentru că, aşa cum spuneam, nu este un loc pe lângă care treci în mod normal.Trebuie să ştii că acolo este un local pentru a devia puţin de pe bulevard. Este un spaţiu destul de mare şi aranjat binişor. Pereţii suntmov şi în anumite locuri au tapet alb şi negru. Canapelele şi meselesunt de culoare maro şi se integrează frumos în designul cafenelei. Preţurile nu sunt mari.

Hidden_1.jpgAr fi fost culmea să aibă preţuri asemănătoare cu alte localuri din centrul oraşului. În mod normal, costăcincilei o cafea, dar între 9.00 şi 16.00 este happy hour şi preţul este redus la trei lei. Ospătăriţa vine repede la masă. Nu sunt mulţi clienţi, probabil ăsta este motivul, dar nu prea are treabă cu aceastămeserie. Cu toate că nu serveşte mâncare, nu ştie nici măcar ce băuturi sunt în meniu. Un prieten a cerut o bere draft şi i s-a spus că acest tip de bere nu este decât la sticlă. Nu-mi pot da seamape ce criterii a fost angajată. Este o cafenea drăguţă, cu preţuri mici,dar nu văd niciun motiv pentru care ai bea o cafea aici. Este greu de găsit şi sunt foarte multe localuri în jur de unde poţi alege.

Hidden funcţionează pe societatea Nafi Trans Auto SRL, de care se ocupă Alin Ionuţ Manole şi Tudor Gabriel Băcescu.

Aş fi acordat mai mult de două stele, dar nu am motive să o fac.

Stele_Hidden.jpg

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii