Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:29 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fratello, pizzeria unde eşti servit de patroni (document)

ro

02 Sep, 2010 00:00 7790 Marime text
fratello_2.jpgChiar dacă nu este o pizzerie foarte cunoscută, este o plăcere să mergi cu prietenii să iei prânzul sau să mănânci nişte penne al forno la un preţ destul de acceptabil.

Nu ştie multă lume de această pizzerie de pe strada Zorelelor nr. 67, în zona Delfinariu, cu toate că este deschisă de câţiva ani. Sunt patru camere la parterul unei vile. În una dintre camere este amenajat barul, iar în celelalte sunt mese. Nu foarte multe şi nici foarte aglomerate. Arată destul de bine şi culorile sunt calde şi relaxante. Chiar dacă este un spaţiu destul de mic în care se fumează, aerisirea îşi face treaba. Este genul de restaurant „de cartier“. Majoritatea clienţilor se cunosc între ei şi localul este plin, în special seara. Nici pe zi nu duc lipsă de clienţi, dar o masă liberă tot găseşti. Mâncarea este bună şi destul de ieftină. Pe lângă pizza, care este puţin cam mică, dar foarte gustoasă, vă recomand penne al forno. Sunt cele mai bune mâncate de mine la un restaurant din oraş. Aşa cum spuneam, nu este nici scump. Cu 25 de lei ai parte de o masă completă. Dar mai toate restaurantele au început să introducă fel şi fel de oferte. La pizzeria Fratello, pentru 18 lei primeşti o ciorbă, felul doi şi o salată. Găseşti în alte locuri oferte ceva mai bune, dar aici vă asigur că mâncarea chiar este gustoasă şi nu o să vă pară rău pentru această sumă. Servirea este extraordinară. Ospătari sunt cei doi administratori, aşa că este în avantajul lor să mulţumească clienţii. Şi se vede că îşi dau interesul. Vin rapid la masă, sunt foarte amabili şi ştiu bine ce preparate au la vânzare. Chiar dacă nu este o pizzerie foarte cunoscută, este o plăcere să mergi cu prietenii să iei prânzul sau să mănânci nişte penne al forno la un preţ destul de acceptabil.

fratello_1.jpg

Localul funcţionează pe societatea Acta Imob GT SRL, administrată de Tănase Nancu şi de fratele său, George.

stele_fratello.jpg

Fratello primeşte patru stele. Preţurile sunt totuşi puţin cam mari pentru zona în care este amplasat.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Costel Carabas 23 Feb, 2014 14:40 Eu mananc aproape săptămânal, daca nu la doua saptamâni, nu este foarte scump dar este foarte gustos. Anume un platou cu 2-3 feluri de paste care sunt delicioase. Imi vine sa mai comand o portie dupa ce le savurez.
  • ramona 15 Sep, 2010 16:11 Cea mai buna mancare gatita pe care eu am mancat-o in oras. Imi place foarte mult nuga glasse, facuta de dna casei :) A, si penele al forno; le-am testat prima oara acum vreo 4-5 ani ;-) Locul potrivit pentru reuniuni, aniversari... etc. Si da, esti servit chiar de patron!
  • Cristian 06 Sep, 2010 09:54 Sa mananci o ciorbita, un felu 2 la recomandarea ospatarului si o nuga glasse asta da bun.
  • ROBERT 02 Sep, 2010 11:29 Cea mai buna pizza quattro formaggi din oras. Bravo lor.