Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:26 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce „spune" Zodiac-ul sotiei lui Cristinel Dragomir (document)

ro

30 Jul, 2010 01:12 9604 Marime text

cap_5.jpgstele_zodiac.jpg

 

 

Restaurantul Zodiac şi-a redeschis porţile de ceva timp, după ce a fost într-un amplu proces de renovare. Pe bulevardul Lăpuşneanu nr. 184B, aproape de Satul de Vacanţă, este acum şi un hotel, nu numai binecunoscutul local. Din exterior arată bine. Are patru stele, foarte rău nu poate fi. Dar revenim la restaurant, că asta ne interesează. În interior nu sunt foarte multe mese, nici nu prea aveau unde le pune pentru că spaţiul este mic, dar aranjat frumos.

Zodiac_2.jpgFiind vară, este mai bine să stai pe terasă. Este mărişoară, are destul de multe mese, cu spaţiu generos între ele. Iar scaunele sunt extraordinar de confortabile. Mare păcat că este pe partea cu bulevardul şi sunetul scos de maşini este deranjant. Există un fel de balcon pe partea cu parcul, dar nu au decât o masă pusă. Este adevărat că nu dispun de suficient spaţiu pentru a pune mai multe, dar îmi pare rău că nu au construit acea clădire invers. Dacă terasa mare din faţă era orientată spre parc, era un loc perfect. Ospătăriţele se mişcă cam greu şi nu zâmbesc. Nu vreau să râdă cu mine la masă, dar un mic zâmbet nu strică pentru a te „apropia" de clienţi. Am servit o ciorbă de pui a la grec. Este bună, doar că are prea mult mărar şi porţia este mică. Dar costă şapte lei, aşa că nu poţi cere prea mult. Cu un ceai care costă şase lei, pâine şi ciubucul ospătăriţei, nu te ajunge mai mult de 17-18 lei. Este destul de acceptabil în condiţiile în care nu vrei şi felul II. Apropo de ceai, ceştile în care este servit sunt pur şi simplu enervante. Nu poţi prinde bine tortiţa, aşa că este foarte uşor să te frigi sau să îl verşi pe masă.

Restaurantul funcţionează pe societatea Atlantida Grama SRL, de care se ocupă Corina-Aurora Barbu, Nicuşor Barbu şi Rodica Dragomir, administrator la Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri, soţia lui Cristinel, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa. Nicuşor Barbu se mai ocupă şi de Dobrogea Coop.

Zodiac primeşte trei stele.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • artist 30 Jul, 2010 08:52 hmmm..cum de nu-i ajung domnului cristinel dragomir banii?...ca vad ca o duce destul de bine..oare de ce trebuie sa se chinuie atata sa desfiinteze cultura in orasul asta?