Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vasile Blaga, liderul naţional al PDL, la Constanţa „Pentru noi nu este o ţintă Sever Voinescu"

ro

17 Jan, 2013 22:30 2542 Marime text
Voinescu_2_Vasile-Blaga_1.jpg„Pentru noi nu este o țintă Sever Voinescu, nu asta este problema. Problema, surprinderea și durerea chiar este că am sesizat că un coleg de-al nostru, chiar din conducerea partidului - la un moment dat, vicepreședinte - a făcut campanie pentru un contracandidat de-al nostru, ceea ce nu s-a mai întâlnit, nu s-a mai văzut în viața politică românească. Am luat datele necesare, o să discutăm cu domnia sa, atâta vă putem spune astăzi și o să discutăm în Biroul Permanent Național", a declarat ieri, la Constanţa, liderul central al PDL, Vasile Blaga. Acesta a participat, împreună cu prim-vicepreşedintele Cezar Preda, secretarul general Gheorghe Flutur şi secretarul general adjunct Ioan Bălan, la o şedinţă a PDL Constanţa. Amintim că preşedintele Organizaţiei Judeţene a PDL Constanţa, senatorul Gigi Chiru, a înaintat Biroului Permanent Naţional (BPN) al partidului propunerea de excludere a lui Sever Voinescu din PDL pentru că acesta ar fi coordonat campania electorală a fostei pedeliste Maria Stavrositu, candidat, la alegerile parlamentare, din partea PP-DD.

Sever_Voinescu_2.jpgLa rândul său, Cezar Preda a afirmat: „Nu am o problemă cu Sever Voinescu. Nu mă interesează".

„Măsura excluderii este una potrivită"

Nu în ultimul rând, Gigi Chiru, preşedintele democrat liberal constănţean, a ţinut să precizeze: „Noi ne-am exprimat în acest sens, am spus că, în opinia noastră, a Organizației Constanța, astfel de atitudini nu pot fi tolerate, drept pentru care am solicitat BPN să ia măsuri. Măsura excluderii, în opinia noastră, este una potrivită. Dar BPN este suveran și așteptăm decizia".

În aceeaşi ordine de idei, de menţionat este că liderul naţional al PDL, Vasile Blaga, a subliniat că toţi primarii democrat liberali care au apărut fie pe bannere, fie pe materiale promoţionale alături de contracandidaţi ai PDL vor fi excluşi din partid.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii