Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:49 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un grup de tineri liberali au trecut la PDL

ro

20 May, 2011 01:15 1786 Marime text

Aproximativ 30 de tineri liberali şi-au completat ieri adeziunile către PDL.

Evenimentul a avut loc la un hotel din staţiunea Mamaia, în prezenţa preşedintelui organizaţiei judeţene a PDL Constanţa, Gigi Chiru, a fostului şef de la municipiu, Florian Constantin, şi a preşedintelui organizaţiei judeţene de tineret a PDL Constanţa, Mihai Petre. Tinerii l-au urmat pe fostul preşedinte al pensionarilor liberali, Eugen Cojocaru, care a fost şi ieri maestrul de ceremonii al înregimentării în PDL. „Tinerii şi-au predat carnetele de la PNL şi au completat adeziunile către PDL, fiind nemulţumiţi de pierderea identităţii PNL prin alianţa cu PSD. Este un început, pentru că va urma un număr mai mare de înscrieri în PDL. Consider că tinerii care au venit ieri au făcut un lucru corect şi orice tânăr liberal care nu se mai regăseşte în actualul PNL muribund este binevenit în PDL", a declarat preşedintele tinerilor democrat-liberali, Mihai Petre.

De precizat că am încercat să-l contactăm telefonic pentru un punct de vedere şi pe preşedintele organizaţiei judeţene PNL Constanţa, Gheorghe Dragomir, însă nu a fost de găsit.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Chiru...felicitari 20 May, 2011 07:44 Chiru performeaza la conducere si asta este bine, va fi un candidat redutabil pentru Mazare si in cele din urma va fi primarul Constantei. Mult succes Chirule!!!!!!