Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:52 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UDTTMR a ramas fara conducere. Instanța a anulat astazi definitiv Congresul din ianuarie 2016

ro

03 Mar, 2017 21:48 8644 Marime text
UDTTMR bifeaza o noua premiera. Dupa ce pentru prima data in istoria sa nu a reusit sa trimita un deputat in Parlamentul Romaniei, acum ramane fără conducere.
UDTTMR a pierdut apelul formulat la Tribunalul Constanța împotriva lui Metchiure Gafar, președinte al filialei Bucureşti a uniunii și a lui Varol Amet, fost președinte UDTTMR și fost deputat al tătarilor în Parlamentul României.

Cei doi au contestat legitimitatea convocării Congresului UDTTMR din 9 ianuarie 2016, la care a fost reales, în unanimitate, Gelil Erseghep pentru un nou mandat în funcția de președinte al UDTTMR. Urmare a acestei decizii, Uniunea trebuie sa organizeze noi alegeri pentru desemnarea sefilor de filiale, conducere centrala şi Consiliu al Reprezentanţilor. Practic toate deciziile adoptate in Congres au fost anulate prin decizia de astazi a instanței.                      

Astfel, Uniunea trebuie reorganizată de la zero.Aceşti paşi statutari trebuie realizaţi prin desemnarea unui Comitet de Inițiativă care să se ocupe de reorganizare. Decizia instanței este definitivă.





 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii