Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:15 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei pentru sefia PDL Cernavoda Hristea, Soare si Sava

ro

29 May, 2010 02:23 3193 Marime text
cap_3.jpgDemocrat-liberalii constănţeni au aprobat în şedinţa Biroului Permanent Judeţean componenţa delegaţiei pentru Conferinţa Judeţeană a PDL Constanţa.

Reprezentanţii PDL Constanţa ne-au declarat că se va trece la constituirea birourilor permanente locale. În cadrul Colegiului Director de duminică, ce se va desfăşura începând cu ora 15.00, BPJ al PDL Constanţa va susţine varianta de amânare a alegerilor la nivel naţional. „Cu siguranţă că toţi colegii vor susţine amânarea alegerilor până anul viitor", a afirmat preşedintele PDL Constanţa, Mircea Banias. De asemenea, el a declarat că au fost propuneri ca întrunirea Consiliului de Coordonare Judeţean să aibă loc pe 3 iulie. Alegerile pentru organizaţia municipală a PDL Constanţa ar putea avea loc, cel mai probabil, pe 12 iunie.

În ceea ce priveşte restul organizaţiilor locale din teritoriu, Mircea Banias a precizat că pentru unele s-au avansat mai multe propuneri. Astfel, pentru şefia PDL Cernavodă vor concura, potrivit lui Banias, trei candidaţi: viceprimarul Floriean Hristea - actualul şef al organizaţiei, Ionel Soare - candidatul PDL la Primăria Cernavodă din 2008 şi Marian Sava - membru al biroului permanent local.

La Năvodari, lupta internă se va da între Tudorel Calapod şi Stere Sponte. La Medgidia, din spusele lui Mircea Banias, nu au existat însă opinii în acest sens, iar la Techirghiol, singurul care şi-a exprimat dorinţa de a candida este Florea Constandin.

Duminică, la Neptun, vor avea loc alegerile la nivelul organizaţiei locale Mangalia, singurul candidat fiind Zanfir Iorguş - actualul preşedinte al filialei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • NORICA 30 May, 2010 18:16 BAIETI buni ,destepti ,si frumosi ,nu-i asa ?Plecati cu Dunarea la vale si sa nu mai aud de voi ,dar repede de tot ca m-am saturat de prosti in Cernavoda .Un vice de doi bani din Moldova,un vagabond traficantsi un sofer hot de I A S ,la gara cu ei si PA!
  • gica 29 May, 2010 12:48 dlor, cu fetele din pozele astora invatam cainii sa latre, doamne ce jegosi de oameni, ne facem de cacat cu asemenea specimene oameni buni. macar recomandati-le sa se spele, sa se ingrijeasca putin si de aspectul fizic, cumdracu gasiti numai specimene din astea. si asa suntem o tara de cacat cu oameni de cacat, macar cei ce ne reprezinte sa arate in vreun fel.... mi-e scarba de speciile aste pe cale de disparitie, oameni buni nu votati monstrii aia . sper sa mai pot dormi la noapte!!!!!!!
  • cernavodeanul 29 May, 2010 09:56 La cernavoda cearta dintre cei trei pretendenti la sefia locala sunt aceeasi care se lupta si pentru postul de primar.De alsfel acesta este motivul pentru care prefectul nu ia masura stabilirii datei finale a referendumului pentru suspendarea perimaritei.Pacat ca trebuie sa sufere orasul pentru orgoliile unor vinatori de posturi si pozitii inalte in PDL.