Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:27 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dan Diaconescu, fostul patron OTV, așteptat la Tribunalul Constanța!

ro

11 Mar, 2024 12:06 745 Marime text
  • Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Dan Diaconescu, fostul patron OTV, este așteptat luni, 11 martie 2024, la Tribunalul Constanța, unde este programat un nou termen în dosarul (aflat în faza camerei preliminare) în dosarul în care fostul patron OTV este suspectat de act sexual cu un minor.
 
Amintim că aproape de finele anului trecut, Judecătoria Constanța a constatat legalitatea sesizării Judecătoriei Constanţa cu rechizitoriul nr. 1865/P/2023 din data de 31.07.2023 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, privindu-l pe Dan Diaconescu, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală.
 
Pe cale de consecință, judecătoria a dispus începerea judecăţii.
 
Decizia Judecătoriei Constanța a fost contestată la Tribunalul Constanța.  
 
Potrivit datelor noastre, magistratul investit cu soluționarea fondului dosarului este Maria Andreea Niţă, de la Judecătoria Constanța.
 
Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Dan Diaconescu, fostul patron OTV, decizie definitivă la Constanța!
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii