Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stratageme pentru firma lui Chichifoi?! Ascuns sub titulatura „Parcul Seniorilor", Căminul pentru persoane vârstnice se extinde

ro

07 Feb, 2011 01:51 1594 Marime text
parcul_seniorilor_Caminul_de_batrani_003.jpgDupă ce anul trecut Căminul pentru persoane vârstnice a intrat într-un proces de reabilitare totală, anul acesta, autorităţile locale vor să realizeze proiectul „Parcul Seniorilor", care vizează de fapt extinderea căminului cu un corp nou, cu nivel de înălţime P+2, clădire care ar trebui să ai aibă funcţiuni de recreare pentru bătrânii care locuiesc în cămin.

Parcul_viitorului_parcul_viitorului.jpgConsilierii locali vor supune aprobării în următoarea şedinţă de Consiliu Local Municipal un proiect de hotărâre care vizează aprobarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţii şi a principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Parcul Seniorilor". Pentru acest proiect, au fost alocaţi 591.419.000 de lei cu tot cu TVA, din care 505.233.000 de lei cu TVA reprezintă lucrările de construcţie şi modernizare.

În motivarea hotărârii se precizează faptul că în cadrul celor două etape în care s-a realizat modernizarea Căminului pentru Persoane Vârstnice au existat anumite lucrări care nu au fost prioritare şi care au fost lăsate la final. Fapt pentru care, pentru finalizarea obiectivului, este nevoie de întocmirea unei noi etape, care să cuprindă extinderea căminului cu un corp nou, cu nivel de înălţime P+2, care să aibă funcţiune de spaţiu de depozitare, administrativ, cabinete medicale şi un spaţiu pentru socializare sau desfăşurarea unor festivităţi pentru bătrâni.

Reamintim că de toate lucrările care au vizat modernizarea Căminului situat pe strada Unirii nr. 104, s-a ocupat SC B.M.G. Bucovina Construct SRL, societate deţinută de Gheorghe Chichifoi, abonat la multe contracte scoase la mezat de autorităţile locale în ultimii ani. Numai pentru lucrările de reabilitare a Căminului pentru persoane vârstnice, firma lui Chichifoi a primit de la primărie, prin contract sau prin acte adiţionale, peste 30 de miliarde de lei vechi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii