Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stila Goşu, dorit în Partidul Poporului

ro

02 Jun, 2011 00:00 5756 Marime text

Slabu-Gheorghe_Slabu.jpgAfaceristul Gică Slabu, preşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Poporului şi-a luat un nou asociat.

Este vorba despre Stila Goşu, tânărul care în 2009 era trimis în judecată alături de Petrică Tomescu şi de Ionuţ Vanghelici pentru răpire, şantaj şi loviri sau alte violenţe. Prin hotărârea 1 din 14 aprilie a.c. a asociaţilor SC Geomax SRL, Gheorghe şi Marioara Slabu, s-a decis cooptarea în firmă, cu 90%, a lui Goşu. Marioara a lui Slabu s-a retras din afacere, iar nea Gică i-a dat nişte părţi sociale de la el noului venit. Administratorul afacerii a rămas Gică Slabu.

Stila_Gosu.jpgAcesta spune că Stila Goşu îi este un foarte bun prieten, „un băiat de încredere, curat ca lacrima, un model". „Ne cunoaştem de mai multă vreme pentru că avem un prieten comun şi mai mergeam împreună la o cafeluţă. A avut nişte probleme cu justiţia pentru că atunci când era mai mic s-a luat unul de el, ceva de genul, dar s-a rezolvat totul. M-a mai ajutat cu afacerile când am avut nevoie sau când am avut deplasări. Vrem să facem o cofetărie-gelaterie pe această firmă, în zona Cazino. Este o afacere mică şi vrem să o dezvoltăm împreună", a explicat Slabu. Preşedintele PP nu a uitat să încerce să-l convingă pe prietenul Goşu să adere la crezul său politic: „Eu i-am spus că îl vrea în partid, dar el tot zice... nea Gică, eu văd cum stă treaba cu culoarea politică şi nu prea vreau să mă bag în politică. Dar sper să îl conving până la urmă". Potrivit Registrului Comerţului, Gheorghe Slabu deţine părţi sociale în Progetto 2000 Romania, Mona Lux, Geomax, Magic Corporation, Ginerom, Credit Change, Petrol Gei şi NG Plus Exchange.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii