Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:31 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ștefan Mihu(PSD) taxează lipsa de coerență din recomandările făcute populației, în contextul stării de alertă

ro

19 May, 2020 00:00 2806 Marime text
  • Senatorul Mihu cere mai multă coerență în pachetul de măsuri privind starea de alertă
  • Interpelare adresată către ministrul Afacerilor Interne și ministrul Sănătății

Senatorul PSD de Constanța, Ștefan Mihu a adresat o interpelare către ministrul Afacerilor Interne și ministrul Sănătății în care atrage atenția asupra necesității unei coerențe sporite privind gestionarea stării de alertă.
 

Inadvertențe și anomalii în pachetul de măsuri anunțat de guvern

“ Începând cu data de 15 mai, țara noastră a intrat în starea de alertă, în contextul pandemiei de coronavirus, demers însoțit de o anumită relaxare a măsurilor restrictive, impuse, anterior, de starea de urgență. Până aici, nimic neobișnuit, majoritatea țărilor care au depășit deja vârful de « sarcină » al numărului de cazuri de infectare, au recurs deja la măsuri similare. Inadvertențele și, daca vreți, anomaliile încep însă din momentul în care s-a pus problema transpunerii în practică a măsurilor impuse de gestionarea stării de alertă ! Dincolo de întârzierile impardonabile cu care « specialiștii” guvernamentali au înțeles să vină cu reglementarile și precizările de rigoare în domeniu, survenite la doar câteva minute anterioare intrării propriu-zise în starea de alertă, surprind, din nou, în mod neplăcut bâlbele frecvente și lipsa de coerență existente în recomandările, nu de puține ori, contradictorii făcute populației, care nu fac altceva decât să producă confuzie și incertitudine în rândul cetațenilor”, spune senatorul.

Parlamentarul le solicită miniștrilor să prezinte măsurile concrete pe care le au în vedere pentru remedierea inadvertențelor și anomaliilor, unele foarte grave, care persistă încă, din păcate, în pachetul de măsuri anunțat de guvern privind gestionarea stării de alertă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii