Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:32 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spre aducere aminte Corlăţean, numit de Mazăre „fătălăul plângăcios", ar putea fi noul ministru al Justiţiei

ro

08 May, 2012 00:00 1933 Marime text
Mazarefatalau-RaduMazare.jpgTitus Corlăţean, nominalizat de premierul desemnat Victor Ponta pentru portofoliul Justiţiei, a primit, ieri, avizul favorabil al comisiilor reunite de specialitate ale Parlamentului. Corlăţean a fost audiat de comisiile juridice pentru cercetarea abuzurilor şi pentru drepturile omului din Camera Deputaţilor şi Senat. Nominalizarea sa la conducerea Ministerului Justiţiei a fost avizată în comisii cu 35 de voturi „pentru", şase „împotrivă" şi două abţineri.

Social-democratul Titus Corlăţean este nimeni altul decât cel pe care primarul Constanţei, Radu Mazăre, l-a numit în 2008 „fătălău". Ulterior, liderul PSD Constanţa l-a mai „gratulat" o dată: „fătălău plângăcios". Motivul pentru care Mazăre l-a numit aşa pe Corlăţean a fost acela că secretarul general al PSD îi luase apărarea lui Petre Stancă, fostul secretar general al PSD Constanţa. Stancă fusese exclus din partid cu câteva săptămâni în urmă pentru aşa-numite încălcări de statut.

Mazarefatalau-TitusCorlatean.jpgInteresant a fost însă, la vremea respectivă, răspunsul lui Corlăţean la declaraţiile lui Mazăre. Potrivit agenţiei Mediafax, în data de 6 februarie 2008, Titus Corlăţean declara: „Reacţiile nervoase şi declaraţiile golăneşti, de maidan, ale acestui personaj îl dezonorează şi riscă să aducă prejudicii de imagine serioase partidului".

Iată, aşadar, cine ar putea fi noul ministru al Justiţiei. Un ministru care, după toate semnele, nu e tocmai pe placul lui Radu Mazăre, preşedintele PSD Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii