Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:43 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sorin Andrei, noul presedinte al PNL Mangalia

ro

15 Mar, 2010 04:27 2954 Marime text

liberali_alegeri.jpgLiberalii din Mangalia şi-au ales ieri, la Complexul „President" din localitate, noul preşedinte al filialei. Invitaţi la eveniment au fost liberali de la judeţ - Victor Manea, Adrian Mihei, Constantin Matei, Claudiu Teliceanu şi preşedintele Organizaţiei Judeţene, Gheorghe Dragomir.

liberali_alegeri1.jpgViorel Oleniuc, actualmente fost lider al Organizaţiei Locale a PNL Mangalia, şi-a prezentat, în debutul şedinţei, raportul de activitate al ultimilor trei ani. Viorel Oleniuc, preşedinte al PNL Mangalia de aproape zece ani, a declarat că, în 2008, filiala a obţinut cea mai spectaculoasă creştere în preferinţele mangalioţilor: 16,4% pentru Consiliul Local ( şi, astfel, având cu patru consilieri locali) şi 18% pentru funcţia de primar. „Conducerea nouă a partidului va avea de confruntat o atmosferă politică locală şi generală asemănătoare unui câmp de bătălie. Mi-am început mandatul în condiţii extreme: nu aveam sediu, nici arhivă şi eram cotaţi la 3%. Sper ca partidul să obţină, la viitoarele alegeri, cu mult peste ce am reuşit să obţin eu în ultimii ani", a declarat Viorel Oleniuc.

liberali_alegeri2.jpgLiberalii mangalioţi şi-au ales ulterior conducerea Biroului Permanent Local: un preşedinte, cinci vicepreşedinţi, 15 membri şi şase membri supleanţi. Noul lider al formaţiunii a fost ales Sorin Andrei, om de afaceri din localitate şi consilier local. Acesta spune că va urmări reafirmarea identităţii politice a filialei, o strategie coerentă care să „ducă" partidul la 30% din preferinţele electoratului, dar şi apropierea de societatea civilă a urbei.

„Vom evita alianţele conjuncturale, bazate pe criterii subiective. În Mangalia, noi suntem principalul partid de opoziţie şi trebuie să ne asumăm acest rol. Nu vom accepta să fim trataţi ca un partener de mâna a doua", ne-a declarat Sorin Andrei, după anunţarea rezultatului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii