Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:53 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şi cu susţinerea partidului Scăpat definitiv de incompatibilitate, Constantin Micu are cale liberă spre Primăria Tuzla

ro

06 Feb, 2016 00:00 4395 Marime text
Deşi a fost eliberat din funcţia de primar al comunei Tuzla anul trecut, de către prefectul Constanţei, Ion Constantin, fostul primar al comunei Tuzla, Constantin Micu, se pregăteşte de o nouă candidatură. Iar astrele par să îi surâdă. La finalul şedinţei de Consiliu Judeţean de joi, secretarul executiv al PSD, Cristinel Dragomir, a declarat că, la Tuzla, Micu va fi candidatul Partidului Social Democrat.
 
„La Tuzla, candidat va fi domnul Micu. Eu am auzit tot felul de fabulaţii, că e condamnat, că a făcut, că a furat. Nu e adevărat!“, a declarat, joi, Dragomir.
 
Tot joi, judecătorii din cadrul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au tranşat dosarul lui Micu împotriva Agenţiei Naţionale de Integritate, dând o soluţie favorabilă definitivă primului. „Admite recursul declarat de reclamantul Micu Constantin Florin împotriva Sentinţei civile nr. 124 din 26 iunie 2014 a Curţii de Apel Constanţa - Secţia a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscal. Dispune anularea Raportului de evaluare nr. 29377/G/II/03.07.2013 întocmit de Agenţia Naţională de Integritate“, se arată în decizia instanţei.
 
Pe 1 februarie, Constantin Micu „s-a lansat“ pe Facebook. Fiind „liber de contract“ la Primărie, Micu are acum timp să îşi pună la punct o strategie bună pentru alegerile din 5 iunie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • NICU . 06 Feb, 2016 06:58 MICU este cel mai bun Primar pe care la avut Tuzla pana acum. ESTE cel mai bun gospodar.Tot ce face este pentru binele comunei .Cine-l critica o face numai din rautate .MICULE mergi mai departe ca nu ai contra candidat puternic . MULT SUCCES , te vom vota cu siguranta ,nu uita iesti speranta noastra .