Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:03 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Senatorul Mihu, preşedintele Departamentului de Politici Fiscale al PSD. Ce direcţii de acţiune au fost stabilite!

ro

14 Apr, 2018 00:00 1245 Marime text

În această săptămână a avut loc şedinţa de constituire a Departamentului Politici Fiscale al PSD Constanţa. Preşedintele acestui birou, senatorul Ştefan Mihu, a prezentat componenţa departamentului şi regulamentul său de organizare şi funcţionare.
 
La întâlnire s-au punctat acţiunile şi iniţiativele care vor fi coordonate în cadrul departamentului. Activitatea va fi îndreptată spre realizarea mai multor acţiuni şi propuneri, cum ar fi: iniţierea unor proiecte de hotărâre în vederea adoptării de strategii, prognoze şi programe de dezvoltare economico-socială a judeţului Constanţa, iniţierea unor proiecte de hotărâre cu privire la adoptarea bugetului propriu al judeţului, contul de încheiere a exerciţiului bugetar, precum şi modul de utilizare a rezervei bugetare şi propuneri legislative în domeniul politicii financiare, cu cele două componente ale sale - politica fiscală şi cea bugetară, în domeniul politicii monetare, al cursului de schimb şi al altor activităţi bancare, precum şi în domeniul pieţei de capital şi asigurărilor.
 
O temă importantă a discuţiei din cadrul şedinţei a vizat propunerea şi prezentarea a două cursuri de formare organizate de CECAR Constanţa. Membrii departamentului au stabilit de comun acord ca şedinţele ulterioare se vor desfăşura lunar.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii