Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:34 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sali Negiat, propus subsecretar de stat

ro

03 Feb, 2010 04:07 3852 Marime text
propuneri_udttmr_sali_negiat.jpgDemocrat-liberalii constănţeni şi reprezentanţii Uniunii Democrate a Tătarilor Turco - Musulmani din România (UDTTMR) au avut o primă întâlnire pentru negocierea funcţiilor care ar putea reveni reprezentanţilor etniei, în baza protocolului încheiat la nivel central.

La întâlnirea de săptămâna trecută au participat preşedintele PD-L Constanţa, Mircea Banias, preşedintele UDTTMR Constanţa, Varol Amet şi deputatul UDTTMR, Aledin Amet.

Preşedintele UDTTMR, Varol Amet, ne-a declarat că Uniunea l-a propus şi îl susţine în funcţia de subsecretar de stat în cadrul Departamentului pentru Relaţii Interetnice pe Sali Negiat, fostul deputat al UDTTMR în legislatura 2000 - 2004. De asemenea, UDTTMR a solicitat şi un post de inspector adjunct în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa. Propunerea UDTTMR pentru această funcţie este Nejdet Gevat-Ismet. De asemenea, preşedintele UDTTMR, Varol Amet a precizat că se vor mai face propuneri şi pentru instituţii din Sănătate şi Cultură.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ruzie Bosnag 07 Sep, 2010 11:46 Este o mare bucurie pentru etnia noastra sa avem un reprezentant ca Dl Sali Nejat Era si mai mare bucuria daca cei care sint in conducerea UDTTMR ar aduce investitor strain,ar ajuta etnia nevoiasi macar cit jumatatea Dl Sali Nejat iar inspectoratul scolar cu Nejdet Gevat se va transforma in birou de taxat ciubucuri Toata tara are nevoie de oameni tiner,curati, inteligenti are etnia capacitati destule nicidecum nepotismele nu trebuie sa domine, ne ajunge ca avem o belea in fruntea org de femei de 17 ani cred ca are 80 de ani Nimen nu intreaba pe aceasta pierduta de citi ani maninca banii UDTTMR cu pres, org de femei Medgidia si-au aranjat toate rudele,nepoatele,.......numai are loc de ei nimen Sin prea multe de spus cu cite falci maninca batrina aceasta care a fost gonita de insp scolar pe vremea cind era ea educatoare .Vedeti lipsuri multe Felicitari Dl Nejat tot inainte L-am sprijinit noi si pe Agiacai ....oare a invatat tatareste a doua zi nici doi bani n-a dat pe etnie scopul lui este Festivalul din sep[tembrie noi nu dormim dar cuvintul Sint o NOGAY hanimi sa nu uite nimen salutari familiei si felicitari Fetei mari in cladirea noi familii,,ALLah mutluluklarin versi ,,RUZIE HANIM