Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:54 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a deschis cabinet stomatologic la Crucea

ro

19 Nov, 2011 01:00 3084 Marime text
Crucea_Gheorghe_Frigioi_003.jpgPrimarul din Crucea, Gheorghe Frigioi, spune că imediat după finalizarea reabilitării clădirii în care funcţionează dispensarul, un medic stomatolog s-a arătat interesat să-şi deschidă cabinet medical aici. Cabinetul a fost deschis în urmă cu două zile.

Lucrările de reabilitare şi extindere a dispensarului din Crucea au fost finalizate într-un timp foarte scurt, în câteva luni, iar medicii deja şi-au reînceput activitatea, totul fiind schimbat în incintă, de la mobilier şi grupuri sanitare la centrala termică. De altfel, zilele trecute au fost făcute probe la centrală şi totul funcţionează în parametri normali. În ceea ce priveşte cabinetul nou deschis în localitate, primarul spune că medicul este la acest moment la stadiul de atragere a clienţilor.

În altă ordine de idei, la şcoala din comună, care a intrat în reabilitare de câteva luni, lucrările sunt mult mai avansate faţă de graficul stabilit şi se vor finaliza mai devreme de începutul anului şcolar 2012 - 2013, cum se prognozase. „Lucrările merg foarte bine, s-a finalizat lucrarea la instalaţia electrică şi se lucrează la pregătirea pereţilor în vederea efectuării renovării propriu-zise. Tâmplăria a mai rămas de schimbat, însă constructorul a spus că o va face în primăvară. Se va termina mult mai repede decât s-a stabilit", a mai spus primarul. Clădirea şcolii nu mai fusese reabilitată din 1970.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii