Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:47 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reuniunea APCE Vişan (PSD) - „Statele din Marea Neagră au nevoie de o cooperare pentru a-şi atinge interesele legitime şi potenţialul maxim de dezvoltare“

ro

20 Sep, 2019 00:00 1555 Marime text

Deputatul PSD de Constanţa George Vişan a prezidat lucrările celei de-a 53-a reuniuni a Comisiei economice, comerciale, tehnologice şi de mediu a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre, care a avut loc în Turcia, la Giresun.

În calitate de vicepreşedinte al acestei comisii, a avut o alocuţiune în deschiderea lucrărilor, în care a prezentat tema sesiunii - „Încheierea acordurilor comerciale preferenţiale în vederea eliminării dublei impozitări între statele membre ale Organizaţiei Cooperării Economice a Mării Negre”.

Totodată, deputatul spune că a avut intervenţii cu privire la aspectele procedurale ale Comisiei, a moderat dezbaterile pe marginea raportului şi recomandării Comisiei şi a apreciat buna desfăşurare a lucrărilor sub organizarea gazdelor din Turcia. Vişan mai susţine că „statele din Marea Neagră au nevoie de o cooperare accentuată pentru a-şi atinge interesele legitime şi pentru a oferi acestei zone, puternic sensibilă din punct de vedere geopolitic, potenţialul maxim de dezvoltare”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii