Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:18 14 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Redistribuirea spatiilor alocate grupurilor parlamentare senatoriale

ro

08 Jan, 2009 20:03 931 Marime text

Senatorii liberali vor prelua spaţiile deţinute în Palatul Parlamentului de grupul parlamentar al Partidului România Mare, în legislatura trecută, a declarat, joi, pentru AGERPRES, secretarul general al Senatului, Dan Vasiliu.

Conform acestuia, senatorii liberali se vor muta în spaţiul în care a funcţionat grupul Partidului Democrat-Liberal şi se vor extinde şi în fostele spaţii ale PRM, iar democrat-liberalii vor prelua spaţiul în care a funcţionat grupul PNL, unul dintre cele mai mari, repartizat, iniţial, în 2006, grupului Alianţei D.A.

Secretarul general al Senatului a precizat că decizia a fost luată miercuri dimineaţă, în cadrul unei întâlniri a liderilor de grup cu chestorii Senatului şi Secretariatul general.
Problema spaţiilor destinate Senatului în clădirea Palatului Parlamentului - mult mai reduse ca dimensiuni, comparativ cu cele ale Camerei Deputaţilor - nu s-a rezolvat în totalitate, conducerea instituţiei aşteptând în continuare să preia corpul B3, în care funcţionează Serviciul de Pază şi Protecţie (SPP).

Fostul preşedinte al Senatului, Ilie Sârbu, a declarat, în 29 octombrie, anul trecut, la aprobarea bugetului iniţial pe 2009, că în acesta au fost cuprinse sumele necesare pentru amenjarea spaţiilor ce urmau să fie preluate de la SPP până la sfârşitul anului.
Conform lui Dan Vasiliu, SPP a primit, însă, un răgaz până în 2010, când ar urma să fie finalizate lucrările la noul său sediu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii