Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:58 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PRM s-a ales cu doi consilieri

ro

16 Jun, 2010 03:29 1852 Marime text

prm-filimon.jpgÎncepând de zilele acestea, în Consiliul Local Mangalia, Partidul România Mare are trei consilieri. Printr-o mişcare de trupe, cei doi consilieri ai Forţei Democrate - de altfel, se pare că şi unicii consilieri locali din România ai acestei formaţiuni - Constantin Filimon şi Bogdan Filip, au semnat adeziunile la partidul tribunului Vadim.

Mai mult, după cum a declarat pentru Ziua de Constanţa liderul PRM Mangalia, Constantin Filimon va fi şi candidatul formaţiunii la fotoliul de primar, în cursa electorală din 2012. În timp ce Bogdan Filip este un novice în „ale politicii", fiind membru FD începând cu 2008, Constantin Filimon şi-a început cariera politică în PD, partid din care a fost exclus, în noiembrie 2005, la propunerea preşedintelui de atunci, Ioan Negrea, împreună cu un alt consilier local la vremea respectivă, Florin Maftei. Ulterior, Filimon a fost desemnat prim-vicepreşedinte la PC Mangalia, de unde a plecat în februarie 2008, devenind, în scurt timp, lider al Forţei Democrate, partid condus de Petre Roman.

Trecerea celor doi consilieri la PRM se pare că nu îi va „pica" prea bine nici edilului local, Mihai Claudiu Tusac şi nici PSD-ului. Cei doi aleşi erau priviţi, până de curând, ca fiind „outsiderii" coaliţiei anti-Tusac din Consiliul Local Mangalia, iar două voturi în plus, în cazul slăbirii acestei alianţe tacite, nu pot aduce decât satisfacţii oponenţilor primarului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii