Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:05 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul interimar Ion Minca face dezvaluiri (document)

ro

12 Jan, 2010 01:53 2979 Marime text

pc-ion-minc22a-02.jpgPlecarea din primărie, prin suspendare, a fostului edil local din Mangalia, Mihai Claudiu Tusac a atras, firesc, dezvăluirea unei serii de acte interne, unele ce demostrează nereguli grave, altele de-a dreptul... haioase.

Într-un comunicat de presă al primăriei, sunt prezentate două „mostre": unul face referire la răspunsul primit de primarul suspendat Mihai Claudiu Tusac din partea prim-procurorului din Mangalia, Octavia Toader, la solicitarea acestuia de a purta o discuţie pe marginea... crizei economice la nivel naţional, celălalt, un act prin care se arată cum s-a efectuat transferul unui număr de telefon al edilului de la o societate a soţiei, Monica Grosu, către... primărie!

Ion Mincă, actualul primar interimar, afirmă, în comunicatul de presă, că „Situaţia absolut hilară în care s-a pus dl Tusac cerând Parchetului să-l ajute în combaterea crizei economice - oarecum similară unei prezumtive cereri adresate Casei Căsătoriilor de a limita efectele armelor nucleare - reprezintă o măsură a inteligenţei, pragmatismului şi eficienţei acestuia".

Mincă mai spune că, la preluarea primăriei, în urmă cu aproape o lună, instituţia avea o datorie de circa 10 milioane de lei şi că unicele realizări notabile ale lui Tusac ar fi spectacolele cu Monica Columbeanu şi revelionul în bikini, pomenile şi materialele electorale, care au „stors din bugetul local 337.096 lei în 2009. Dl Tusac şi-a transferat telefoanele de la una din firmele soţiei sale la primărie, ca să fie plătite din bani publici. Persoane din afara aparatului de lucru al primăriei au primit telefoane în folosinţă, decontate din acelaşi buget public". Mincă mai promite şi alte dezvăluiri, în cadrul unei conferinţe de presă ce ar avea loc în perioada imediat următoare.

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii