Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:13 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele PSD Constanța, senatorul Felix Stroe consideră tardivă și inutilă petiția USR prin care se cere demisia primarului Chițac

ro

18 May, 2023 16:19 1316 Marime text

Președintele PSD Constanța, senatorul Felix Stroe consideră tardivă și inutilă petiția lansată astăzi de organizația locale a USR , prin care constănțenii au ocazia să-i ceară demisia primarului PNL, Vergil Chițac. Stroe mai spune că PSD Constanța nu s-ar fi aflat niciodată într-o alianță ascunsă cu edilul Constanței, de care chiar  propriul partid, (n.r. PNL) se dezice, cu jumătate de gură și pe la colțuri.

„După aproape 3 (trei) ani de dezastru și cârdășie politică, reprezentanții USR Constanța au anunțat că au „inițiat” o petiție online pentru demiterea... primarului Vergil Chițac. Fostul lor tovarăș la Constanța.
 
Primar Chițac cu care, după ce s-a bălăcărit reciproc cu candidatul Stelian Ion-USR, au legat imediat după alegeri o frumoasă prietenie, oferindu-le, USR-ului, un viceprimar. Viceprimar de mucava, de vitrină, ce-i drept, dar au dat bine voturile la unison în Consiliul Local Constanța. Spre disperarea constănțenilor.
 
Acum, după aproape ani de la pronunțarea divorțului PNL-USR la nivel național, după ce au mai stat la Constanța în concubinaj politic o perioadă, s-au găsit să facă și partajul, dar cu catrafusele în stradă.

PSD Constanța nu s-a aflat NICIUN MOMENT în alianță cu primarul-catastrofă Chițac, de care până și PNL se dezice, cu jumătate de gură și pe la colțuri. Nici măcar după intrarea PSD la guvernare!

 
„Vom iniția o petiție online prin care constănțenii să se răcorească” zice Stelian Ion, fostul aliat al primarului Chițac - deși mai bună ar fi fost o bere rece. Amară, ca și ipocrizia USR Constanța, care a fost parte activă la dezastrul și debandada din oraș, pe care i-o impută acum exclusiv primarului-autist, care nu comunică și n-are nicio treabă cu constănțenii. Nici ei, USR, n-au avut nicio treabă.
 
Îi urăm „succesuri” domnului Stelian, într-un demers pe care trebuia să-l facă demult, măcar de când au ieșit de la guvernare și nu mai erau aliați cu (aproape fostul) partid al actualului și viitorului fost primar al Constanței, Chițac. În loc de asta, au ales să-l sprijine și să-i valideze în continuare acțiunile aberante din municipiu. Probabil i-au tras de urechi șefii USR de la București și i-au pus să se lepede de Satana.
Târziu. Foarte târziu", a scris senatorul Felix Stroe pe pagina sa de Facebook.

 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii