Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:20 29 07 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele PSD Constanța, Felix Stroe despre Liviu Dragnea „Este un om care a suferit, PSD s-a schimbat mult după plecarea lui, îi doresc multă sănătate” !

ro

17 Jul, 2021 00:00 2877 Marime text
  • Tribunalul Giurgiu a admis joi cererea de eliberare condiţionată depusă de Liviu Dragnea, care executa la Penitenciarul Rahova
  • Deși are interdicție de a deține vreo funcție publică, asta nu ar împiedica o viitoare revenire în politică a fostului lider PSD
  • La ieșirea din Penitenciarul Rahova, Liviu Dragnea a făcut câteva declarații, unele dintre ele fiind acuzații directe aduse actualilor lideri PSD
  • Felix Stroe spune că PSD, pe care îl acuză acum Liviu Dragnea că ar fi în buzunarul SRI, s-a opus desființării SIIJ, s-a opus abuzurilor în justiție, a sesizat CCR ori de câte ori au fost încălcate drepturile omului și chiar a oprit astfel multe acțiuni abuzive ale guvernelor de dreapta, ce mai recentă fiind tentativa de revocare a Avocatului Poporului
 

 
Tribunalul Giurgiu a admis joi cererea de eliberare condiţionată depusă de Liviu Dragnea, care executa la Penitenciarul Rahova o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman.

Dragnea ceruse strămutarea procesului de la Tribunalul București, lucru acceptat de Curtea de Apel București.

Deși are interdicție de a deține vreo funcție publică, asta nu ar împiedica o viitoare revenire în politică a fostului lider PSD.

La ieșirea din Penitenciarul Rahova, Liviu Dragnea a făcut câteva declarații, unele dintre ele fiind acuzații directe aduse actualilor lideri PSD.

 „Numai Dumnezeu putea să mă ajute să ies întreg! M-au vândut! DNA-ul să îi ancheteze pe cei care jefuiesc țara, asta trebuie să facă DNA.

Populația a trebuit să înțeleagă de ce am ajuns aici. PSD este un partid praf. PSD nu mai este partid. PSD-ul nu este în buzunarele SRI-ului.”, a declarat Liviu Dragnea la poarta penitenciarului.Președintele PSD Constanța, Felix Stroe a comentat afirmațiile fostului lider social-democrat despre care spune că:

"Liviu Dragnea este un om care a suferit, care a trecut printr-un moment dificil al vieții sale. Îi doresc să-și regăsească liniștea, luciditatea și sănătatea.
Dar declarațiile sale de la ieșirea din penitenciar sunt în mod evident marcate de perioada grea prin care a trecut.

Ele nu au nicio legătură cu realitatea. PSD s-a schimbat mult după plecarea lui din partid, dar în cu totul alt sens decât cel sugerat de domnia sa.
Noul PSD este un partid care și-a redeschis ușile către Europa, care și-a rezolvat problemele de integritate politică, un partid care a pus capăt războiului cu justiția.

Anul trecut, când Guvernul Orban voia să vândă companiile naționale, PSD a fost cel care a oprit jaful, prin legea care interzicea vânzarea acțiunilor statului în plină pandemie. Deci Liviu Dragnea nu are monopolul acțiunilor legitime, împotriva jafului național, cum revendică. PSD promovează și acum patriotismul economic, politicile de apărare a firmelor românești și a angajaților români din multinaționale.

Tot PSD, pe care îl acuză acum Liviu Dragnea că ar fi în buzunarul SRI, s-a opus desființării SIIJ, s-a opus abuzurilor în justiție, a sesizat CCR ori de câte ori au fost încălcate drepturile omului și chiar a oprit astfel multe acțiuni abuzive ale guvernelor de dreapta, ce mai recentă fiind tentativa de revocare a Avocatului Poporului.

Sunt fără îndoială lucruri bune pe care le-a făcut Liviu Dragnea ca președinte PSD, cum ar fi câștigarea alegerilor din 2016 – aceste lucruri nu vor fi niciodată negate. Dar în același timp, au fost și multe probleme grele lăsate în PSD după plecarea sa, care au trebuit rezolvate de noua conducere a partidului. Cum ar fi scorul electoral la care a fost atunci PSD și cel pe care îl are acum. Asta arată că multe dintre problemele lăsate atunci au fost rezolvate.

Eu personal îi doresc multă înțelepciune și să-și găsească liniștea și echilibrul, de care cu toții avem atâta nevoie. Multă sănătate!", afirmă președintele PSD Constanța, Felix Stroe.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și: 

VIDEO PSD Constanța, în conferință de presă, despre cele mai recente probleme

Se vor strânge semnături pentru Spitalul Regional PSD Constanța, în conferință de presă. Parlamentarii vorbesc de cele mai recente probleme

Parlamentarii PSD Constanța, în conferință de presă

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii