Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele PNL, Bogdan Huțucă, le răspunde celor din USR-PLUS “Vreau să discutăm despre proiecte pentru Constanța , nu despre împărțit funcții”!

ro

22 Jun, 2020 00:00 2746 Marime text
  • Reprezentanții Alianței USR – PLUS vor să tranșeze cât mai rapid viabilitatea unui pol al forțelor de dreapta la Constanța, în perspectiva alegerilor locale
  • Au propus PNL următoarea variantă de colaborare: Alianța USR PLUS să fie susținută pentru funcția de primar al municipiului Constanța, iar PNL să primească sprijin pentru președinția Consiliului Județean
  • PNL Constanța a lansat încă din luna martie o invitație partidelor de dreapta, în ideea de a se așeza la aceeași masă, pentru a putea recâștiga și a reconstrui Constanța
  • Liderul liberal, Bogdan Huțucă le transmite celor de la USR-PLUS că vrea să discută despre proiecte, nu despre funcții


Până pe 15 iulie, reprezentanții Alianței USR – PLUS vor să tranșeze viabilitatea unui pol al forțelor de dreapta la Constanța, în perspectiva alegerilor locale.
În acest sens, USR-PLUS a propus principalului partid de dreapta, următoarea variantă de colaborare: Alianța USR PLUS să fie susținută pentru funcția de primar al municipiului Constanța, iar PNL să primească sprijin pentru președinția Consiliului Județean.

Alianța cheamă alături de ei toate forțele politice de dreapta din Constanța într-o coalizare fără precedent care „să acorde prioritate dezvoltării locale și prosperității cetățenilor şi să înlăture PSD din fruntea administrației publice locale și județene”.

În cadrul unei conferințe de presă, candidatul USR pentru primăria Constanța, deputatul Stelian Ion a spus că acesta este un moment prilenic pentru tranșarea acestor discuții atât cu liberalii cât și cu ceilalți competitori electorali de pe eșichierul de dreapta.

 

Huțucă: Noi vrem să discutăm proiecte, nu funcții. Noi credem în oameni pregătiți și în principii

Răspunsul liberal, deputatul Bogdan Huțucă nu este cu siguranță pe placul Alianței USR-PLUS.
Acesta le-a reamintit că pe 10 martie a.c, înaintea debutului pandemiei de coronavirus, PNL Constanța a lansat o invitație partidelor de dreapta, în ideea de a se așeza la aceeași masă, pentru a putea recâștiga și a reconstrui Constanța.

“Au trecut aproape 3 luni de la această invitație. Atunci, spuneam că este momentul ca toți liderii de dreapta din Constanța să conștientizeze situația critică în care ne aflăm și să ne punem eforturile la comun pentru Constanța. Toți constănțenii așteaptă de la noi un proiect comun, responsabilitate, viziune, asumare, nu orgolii și competiții, care doar ar favoriza PSD-ul.
Sunt surprins de atitudinea publică a celor de la USR, pentru că răspund la o întrebare cu o altă întrebare și pare o tactică de comunicare. Reamintim că noi, cei din Partidul Național Liberal, am inițiat negocierile, în urmă cu trei luni și, chiar dacă acestea au fost puse pe pauză de pandemia de COVID-19, asta nu înseamnă că vreo secundă această invitație nu a rămas deschisă.
Această invitație a dumneavoastră, colegi de la USR, este una la negocieri sau este o invitație să împărțim funcții? Vreți să ne așezăm la aceeași masă și să discutăm ce putem face împreună pentru Constanța? Vreți să evaluăm ce resurse are fiecare organizație și ce experiență are fiecare membru al acestei organizații, astfel încât să ajungem la cea mai bună formulă pentru o echipă puternică, în care să primeze experiența? Sau vreți să capitalizați câteva titluri de presă cu această invitație?

Obiectivul nostru este să redăm Constanța constănțenilor, nu să publicăm mail-uri. Noi vrem să discutăm proiecte, nu funcții. Noi credem în oameni pregătiți și în principii. Suntem deschiși să continuăm discuțiile din martie și sperăm că profesionalismul va fi principiul cu care dreapta va reconstrui Constanța”, afirmă Bogdan Huțucă.

 

Citește și:

În perspectiva alegerilor locale PNL Constanţa invită toţi liderii partidelor de dreapta la un dialog

Apel la responsabilitate Stelian Ion (USR) ”Avem datoria să găsim cea mai bună formulă să scoatem municipiul și județul Constanța de sub imperiul incompetenței și abuzului”

USR-PLUS solicită PNL să susțină candidatura lui Stelian Ion la Primăria Constanța. La schimb ei vor susține candidatul liberal pentru Consiliul Județean

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii