Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:34 26 02 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

USR-PLUS solicită PNL să susțină candidatura lui Stelian Ion la Primăria Constanța. La schimb ei vor susține candidatul liberal pentru Consiliul Județean

ro

19 Jun, 2020 00:00 1844 Marime text
  • Alianța USR PLUS vrea să fie susținută pentru funcția de primar al municipiului Constanța, iar PNL să primească sprijin pentru președinția Consiliului Județean
  • Alianța USR PLUS propune tuturor forțelor politice de dreapta din Constanța o coalizare pentru înlăturarea PSD
  • Reprezentanții USR- PLUS cheamă alături de ei la discuții societatea civilă, mediul de afaceri, liber profesioniștii, studenții, elevii cu drept de vot


Alianța USR PLUS propune tuturor forțelor politice de dreapta din Constanța o coalizare care să acorde prioritate dezvoltării locale și prosperității cetățenilor şi să înlăture PSD din fruntea administrației publice locale și județene.

De asemenea, reprezentanții USR- PLUS cheamă alături de ei la discuții societatea civilă, mediul de afaceri, liber profesioniștii, studenții, elevii cu drept de vot, precum și pe toți cei care doresc să transforme Constanța într-o metropolă europeană, modernă și prosperă.

“Este momentul să lăsăm deoparte toate aspectele care ne diferențiază și să ne concentrăm asupra celor care ne unesc, pentru a oferi atât municipiului Constanța, cât și județului, schimbarea de care avem nevoie. Toți avem această responsabilitate pentru Constanța.
Încă de la alegerile europarlamentare, constănțenii au arătat prin vot că nu mai vor să fie conduși de PSD. Douăzeci de ani de subdezvoltare sub administrația roşie au făcut ca municipiul şi județul Constanța să cadă constant în clasamentul național.
Este timpul ca partidele din Constanța să colaboreze şi să respecte dorința alegătorilor pentru a scoate municipiul și județul Constanța de sub imperiul incompetenței și abuzului.
Avem datoria să găsim cea mai bună formulă pentru ca acest lucru să se concretizeze”, susține conducerea Alianței.


USR-PLUS propune următoarea variantă de colaborare: Alianța USR PLUS să fie susținută pentru funcția de primar al municipiului Constanța, iar PNL să primească sprijin pentru președinția Consiliului Județean.


“Propunem, de asemenea, ca până la jumătatea lunii iulie să finalizăm negocierile, astfel încât să fim în măsură să prezentăm constănțenilor formula cu care putem câștiga atât municipiul, cât și județul.


Proiectul nostru este pe termen lung. Putem scăpa de PSD și de subdezvoltarea în care ne-a aruncat acest partid. Este nevoie de un plan solid pentru a lucra împreună la o fundație puternică, care să ducă municipiul şi județul Constanța în vârf, acolo unde le este locul”, transmit Alianța USR PLUS de la malul mării.

Ti-a placut articolul?

Comentarii