Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:40 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PMP Constanţa solicită autorităţilor achiziţionarea de aparate de testare în trafic a şoferilor privind consumul de droguri

ro

09 Mar, 2019 00:00 1635 Marime text
Partidul Mişcarea Populară, filiala Constanţa, a înregistrat la Autoritatea Teritorială de Ordine Publică o propunere care se referă la achiziţionarea de 5 aparate de testare în trafic a şoferilor pentru consumul de droguri, cu scopul de a preveni şi a diminua consecinţele consumului la volan.
 
ATOP are în componenţă reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Constanţa,  ai Primăriei Constanţa, ai Instituţiei Prefectului, ai Inspectoratului de Poliţie Constanţa şi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“.
 
Propunerea PMP vine în contextul în care au devenit de notorietate consecinţele deosebit de grave ale accidentelor produse de către şoferii care au consumat droguri iar după aceea s-au urcat la volanul maşinii, fapt ce a avut efecte dezastruoase în trafic, soldate cu pierderi de vieţii omeneşti.
 
La rândul său, preşedintele PMP Constanţa, Claudiu Palaz, anunţă că în următoarea şedinţă de Consiliu Judeţean va iniţia un proiect de hotărâre care va avea ca scop achiziţia celor 5 aparate de testare în trafic a şoferilor ce au consumat droguri şi după, s-au urcat la volan. „Am susţinut şi susţin în continuare acţiuni de combatere a acestui fenomen, care a devenit de nestăpânit în judeţul Constanţa şi în România. Fac precizarea ca din informaţiile publice care au apărut în media sunt mai puţin de 10 aparate de acest gen la nivel de ţară”, susţine Palaz.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii