Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:58 24 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Platforma România 100 este prezentă şi la nivel local, în ţară şi diasporă

ro

27 Jan, 2018 00:00 1357 Marime text
Din această săptămână, Platforma România 100 este prezentă şi la nivel local, prin comunităţile înfiinţate de membrii organizaţiei din ţară şi diasporă şi validate de la nivel central. Acesta este un prim pas în dezvoltarea Platformei în judeţele, oraşele, cartierele şi satele României, alte câteva zeci de aplicaţii pentru înfiinţarea de comunităţi locale fiind în acest moment în analiză.
 
De altfel, încă de la înfiinţare, Platforma România 100 a anunţat că se va sprijini pe doi piloni esenţiali: comunităţile tematice şi comunităţile locale. În acest moment, în cele 15 comunităţi tematice sunt implicaţi specialişti care au început să lucreze la proiecte şi documente specifice fiecărui domeniu major de dezvoltare al României. Înfiinţarea comunităţilor locale este în acest moment o prioritate a Platformei România 100, deoarece schimbarea nu se poate produce de la sine şi fără o implicare masivă în locul în care trăim împreună cu familiile şi prietenii. În acest moment, sunt peste 40.000 de persoane înscrise pe site-ul Platformei România 100.
 
Înfiinţată la începutul acestui an de şi în jurul echipei Guvernului Cioloş, Platforma România 100 este o mişcare cetăţenească, deschisă, activă, care are ca obiective transformarea mediului politic şi guvernamental românesc şi atingerea adevăratului potenţial de dezvoltare a României. Platforma îşi are rădăcinile în valorile şi principiile Manifestului România 100, propus partidelor politice de fostul premier Dacian Cioloş, în toamna anului 2016.
 
Platforma România 100 are filiale locale în Bucureşti - Titan, Buzău, Alba Iulia, Londra, Paris şi Bruxelles.

Ti-a placut articolul?

Comentarii