Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:04 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PDL va face plângeri penale pentru vot multiplu Gigi Chiru - „USL are evidenţa turiştilor înregistraţi în fişele de cazare. Ei vor vota cu sau fără voia lor la referendum!"

ro

23 Jul, 2012 01:41 1640 Marime text

pdl_plangeri_penale_-_Gigi_Chiru_2.jpgPDL este gata să formuleze plângeri penale împotriva celor care vor practica votul multiplu la referendumul din 29 iulie, indiferent ce nume poartă, susţine şi preşedintele PDL Constanţa, Christian Gigi Chiru.

„Toţi reprezentanţii PDL din secţiile de votare de la referendum vor solicita copii de pe listele permanente şi suplimentare, conform legii aprobate de BEC, ca un element de siguranţă al votului. De asemenea vom posta, în conformitate cu dispoziţiile legale, oameni în faţa secţiilor speciale pentru o numărătoare paralelă a celor care vor veni la vot şi în plus, în parteneriat cu un ONG din capitală, am acreditat deja observatori pentru referendumul de duminica viitoare în majoritatea secţiilor de votare, astfel încât să ţinem sub control cât vom putea tentativele de vot multiplu sau de fraudare", a precizat Chiru.

„Pregătesc fraude pentru intervalul 21.00 - 23.00"

Christian Gigi Chiru a mai afirmat că deţine informaţii potrivit cărora reprezentanţii USL intenţionează fraudarea votului pentru referendum în intervalul 21.00 - 23.00, cu precădere în secţiile speciale înfiinţate pentru turiştii aflaţi pe litoral. „Am înţeles că prin mijloace specifice au intrat în posesia evidenţei turiştilor înregistraţi oficial în fişele de cazare şi, în intervalul orar pe care deja vi l-am menţionat, cei aproape 100.000 de turişti care se vor afla pe litoral vor vota cu voia sau fără voia lor", a mai adăugat Chiru. Liderul local al PDL a mai afirmat că reprezentanţii partidului şi voluntarii ONG-ului vor face în aşa fel încât îi va putea identifica pe cei care votează de mai multe ori. „Vreau să trag un semnal de alarmă şi să anunţ că suntem pregătiţi să-i identificăm pe toţi cei care vor vota multiplu. Fac un apel public cetăţenilor Constanţei să nu rişte a vota de mai multe ori, pentru că PDL va face plângeri penale cu votanţii ce practică votul multiplu pe liste suplimentare", a adăugat liderul PDL Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii