Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:56 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Moţiunea simplă împotriva ministrului Sănătăţii, Alexandru Rafila a fost respinsă

ro

20 Sep, 2023 12:53 843 Marime text




Camera Deputaţilor a respins, miercuri, moţiunea simplă împotriva ministrului Sănătăţii, Alexandru Rafila.

S-au înregistrat 89 de voturi "pentru", 161 "împotrivă" şi 15 abţineri.

Moţiunea simplă, intitulată "Ministrul Rafila - turistul leneş şi cinic care lasă România fără spitale", a fost semnată de 55 de deputaţi USR şi ai Partidului Forţa Dreptei.

Iniţiatorii moţiunii i-au cerut ministrului Sănătăţii să plece din funcţie, "pentru ca România să aibă şansa de a avea spitale noi, nu magherniţe insalubre", iar pacienţii, medicii şi asistentele să aibă şansa "la adevăr" în sistemul sanitar.

"Alexandru Rafila trebuie să plece, pentru că nu îşi poate justifica averea de peste 3 milioane de euro. Alexandru Rafila trebuie să plece, pentru ca România să aibă şansa de a avea spitale noi, nu magherniţe insalubre. Alexandru Rafila trebuie să plece, pentru ca pacienţii, medicii şi asistentele să aibă şansa la adevăr în sistemul sanitar. Alexandru Rafila trebuie să plece, pentru că nu îi pasă. Alexandru Rafila trebuie să plece, pentru că nu vrea, nu poate şi, la o adică, îl şi enervează faptul că trebuie să muncească. Alexandru Rafila trebuie să plece. Şi nu la New York, în Cuba sau la Geneva, în plimbări plătite de noi toţi. Alexandru Rafila trebuie să plece acasă!", au susținut aceştia în document.


Citește și:

Protest USR la Ministerul Sănătății. Rafila, chemat să explice în Parlament tăierea banilor din PNRR pentru spitale. Este vizat și spitalul Mama și Copilul de la Constanța (VIDEO)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii