Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:06 24 02 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Fifor, ministrul Afacerilor Interne „Am mandat să inițiez un proces radical de luptă împotriva criminalității”

ro

30 Jul, 2019 21:23 3691 Marime text
Mihai Fifor, Ministrul interimar al Afacerilor Interne, declară că primit mandatul din partea premierului Dăncilă, ca să iniţieze "un proces radical de luptă împotriva criminalităţii şi de reformare a sistemului".

„Am preluat interimatul conducerii Ministerului Afacerilor Interne, ca urmare a solicitării Prim-ministrului Viorica Dăncilă.
Vă asigur că vom continua toate cercetările necesare în cazul din Caracal, pentru identificarea adevărului și pentru sancționarea tuturor celor care nu au acționat profesionist și eficient în acest caz. Am mandat din partea Premierului să inițiez un proces radical de luptă împotriva criminalității și de reformare a sistemului. De asemenea, din respect pentru familiile victimelor și pentru cetățenii care urmăresc evoluțiile, mă angajez să asigur o mai mare transparență în comunicarea periodică în acest caz. Vom pune la dispoziție constant informațiile oficiale care ies la iveală din demersurile pe care le facem.”, a scris Mihai Fifor, în urmă cu puțin timp, pe Facebook.

Sursă foto: Facebook/ Mihai Fifor

Ti-a placut articolul?

Comentarii