Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:31 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marcel Ciolacu, despre propunerea lui Alexandru Rafila pentru funcția de premier. „Sunt total de acord” (VIDEO)

ro

18 Nov, 2021 11:13 2630 Marime text
  • Marcel Ciolacu a declarat astăzi, la sediul PSD, că este „total de acord” cu propunerea lui Florin Cîțu pentru funcția de prim-ministru.
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, joi, 18 noiembrie, la sediul partidului, că a înţeles din spaţiul public că liderul PNL, Florin Cîţu, i l-a propus pe Alexandru Rafila premier, adăugând că el este de acord cu această variantă şi îşi va convinge colegii că este cea mai bună soluţie.

„Eu am înţeles că avem o variantă. Domnul Rafila. Eu sunt total de acord.

Am înţeles din spaţiul public că domnul Florin Cîţu mi l-a propus pe domnul Rafila. Eu îmi asum, ca preşedinte al PSD, că îi lămuresc pe colegii mei să fie domnul Rafila prim-ministru. Dacă domnul Cîţu mi-a făcut această propunere, îl anunţ că sunt de acord.

Am auzit în spaţiul public de la domnul prim-ministru demis că mi l-a propus pe domnul Rafila. Sunt total de acord. Repet, domnul Florin Cîţu a spus în spaţiul public că mi l-a propus pe domnul Rafila şi eu am refuzat. Îl anunţ că nu refuz această propunere, înseannă că avem un prim-ministru pe care am picat de acord", a declarat Marcel Ciolacu. 


Preşedintele PNL, Florin Cîţu, declara miercuri, 17 noiembrie, că în discuţiile cu liderii PSD şi UDMR, i-a propus lui Marcel Ciolacu numele deputatului Alexandru Rafila pentru funcţia de premier, însă acesta nu fost de acord. 


Sursă foto șii video: Facebook.com - Partidul Social Democrat/ Marcel Ciolacu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii