Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:01 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lupta pentru presedentia PD-L Medgidia

ro

22 Jul, 2008 00:00 1093 Marime text

Peste 80 de membri ai organizatiei PD-L Medgidia s-au adunat ieri seara la Casa de Cultura a Sindicatelor din localitate pentru a dezlega rebusul pierderii alegerilor locale si pentru a alege un nou conducator al formatiunii politice locale. La sedinta au fost prezenti si vicepresedintii Biroului Permanent Judetean Paul Branza si Ioan Toanchina.

Consilierul local Georgiana Gheorghiu a recunoscut in fata tuturor ca insufletirea nu a fost similara ca cea din 2004, adaugand ca in acest an electoral pdlistii nu au fost o echipa unita trebuind prin urmare sa isi asume toti esecul alegerilor. Militanta PD-L Nela Stan a spus cu voce tare ceea ce poate multi dintre membrii PD-L sau chiar liderii lor nu au avut curajul sa il exprime. Acesta a afirmat ca Dumitru Moinescu a fost prea ocupat cu problemele orasului si s-a increzut in oamenii de la conducerea partidului si in mesajele false pe care membrii le aduceau de la oameni.

Moinescu tradat si rastignit ca Isus

Membra PD-L a facut o comparatie biblica intre fostul primar si Isus spunand ca inainte de 1 iunie acesta era ca Isus Cristos la cina cea taina iar cei de langa el aveau chipul lui Iuda. Potrivit Nelei Stan dupa 1 iunie imaginea lui Moinescu este asemanatoare cu cea a lui Isus rastignit pe cruce pentru greselile facute de pedelisti. "Ar fi trebuit sa luptam cu armele inamicului si sa le promitem oamenilor un taram de basm asa cum au facut liberalii " a punctat Liliana Zagu, membra PDL. Adresandu-se simpatizantilor sai Dumitru Moinescu a declarat ca cea mai mare raspundere ii revine. "Am pierdut in momentul in care am inceput reformele pentru ca am tulburat linistea unui oras in somnolenta” a mai spus fostul primar.

Ion Popescu are alte planuri pentru PD-L Medgidia

Sanda Constantinescu a fost reconfirmata in functia de presedinte al organizatiei locale a PDL prin votul exprimat de membrii PDL. Surprins de rezultat Paul Branza a declarat ca organizatia judeteana avea alte planuri pentru PDL Medgidia. Se pare ca Ion Popescu i-a propus presedintia organizatiei locale lui Dumitru Moinescu si l-a desemnat presedinte interimar pe Dima Zainea insa fostul edil a dezmintit acest lucru. "Decizia de reconfirmare a Sandei Constantinescu va ramane doar daca Biroul Permanent Judetean o va revalida " a concluzionat Paul Branza.

Scris de: {autor}Ghiulseren ABDURAMAN{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii