Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:27 22 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrările vor fi gata abia în decembrie CFR SA repară sobele din clădirile Sucursalei Constanţa (document)

ro

22 Sep, 2014 00:00 1396 Marime text

Întrucât se pregăteşte de iarnă, Compania Naţională de Căi Ferate „CFR“ SA a scos la licitaţie deschisă un contract pentru „Reparaţii sobe clădiri pe raza Sucursalei Regionale CF Constanţa“. Valoarea estimată a contractului este de 144.339,09 lei, urmând ca lucrările să se desfăşoare pe o durată de 60 de zile, începând de la data atribuirii contractului. Ceea ce înseamnă că, dacă nu vor exista contestaţii, lucrările vor începe în luna octombrie şi vor fi gata abia în decembrie. Prin urmare, este foarte probabil ca frigul să îi prindă pe angajaţii Sucursalei Regionale CF Constanţa cu sobele nereparate.

 Anunţul implică un contract de achiziţii publice de executare a unor lucrări de reparaţii generale şi de renovare precum „demontare sobe şi remontarea părţii demontate în cazul defectelor ca rosturi lărgite între plăci, cahle defecte, carămizi căptuşire focar sparte sau căzute, canale pentru evacuare gaze fisurate sau înfundate, garnituri metalice nefixate corespunzător sau defecte“. Contractul mai presupune demontarea şi remontarea sobelor în cazul unor uzuri mari, construirea de noi sobe şi a coşurilor de fum, înlocuirea de uşi focar, uşi cenuşar, grătar sobă şi plită şi curăţarea sobelor şi a coşurilor de fum.
 
Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente este 7 octombrie, ora 10.00, iar pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare, data limită este 10 octombrie, ora 10.00. Ofertele se vor deschide pe 10 octombrie, ora 11.00, la sediul Sucursalei Regionale CF Constanţa, de pe aleea Albăstrelelor.

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii