Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:56 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO Pro România Constanța își anunță alți candidați pentru primăriile din județ (galerie foto)

ro

10 Jul, 2020 12:08 3391 Marime text

Pro România Constanța organizează astăzi, asa cum face în fiecare vineri, o conferință de presă pentru anunțarea candidatilor la primăriile din județul Constanța.

Prezenți la eveniment sunt Răzvan Filipescu, candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, Mircea Dobre, care a intrat în cursa pentru municipalitate și cei trei candidați pentru primăriile din județ.

În fiecare vineri o să ne întâlnim. O să zică lumea ca am confiscat aceasta zi , dar nu e adevarat. Înainte de a da cuvântul colegului meu o să vreau să fac câteva considerente cu ce s a întâmplat azi noapte in Parlament.

La ora 19.59 ne-au trimis raportul privind legea privind carantina și la ora 20.00 a inceput votul final, spune Mircea Dobre.

Ceea ce s-a întâmplat aseara în parlamentul României este un atac asupra românilor pe viitor. Se vor carantina și bunurile românilor chiar dacă sunt doar suspecți. Proiectul a plecat la senat, iar probabil săptămâna viitoare acel proiect de lege va fi lege.

Nelu Tătaru nu  numai că se ocupă de sănătatea românilor într-un mod dezastruos, dar se ocupă și de economia românilor. Se știe că Nelu Tătaru și Raed Arafat se ocupa de sănătatea românilor, a concluzionat Dobre.

Începe prezentarea candidaților pentru primăriile din județ.

Răzvan Filipescu -Bună ziua și vă mulțumesc ca ați onorat invitația noastră. Continuăm prezentarea candidaților. Astăzi avem bucuria de a vă prezenta 3 dintre colegii nostri - Adrian Godeajă - de la Amzacea, Dr. Salem Zahra - Cernavodă și Vladimir Scînteie - Topraisar.

Adrian Gobeajă, de la Amzacea: Vin cu o echipă tânară în spate. Nemulțumirea față de administrația locală - lipsa terenurilor de sport și alte probleme din localitate m-au determinat să candidez.


Salem Zahra este doctor chirurg pediatric. Are 49 de ani Și are doi copii. Este consilier local în Cernavodă.

Am terminat facultatea de medicină la Timișoara.

În 1998 a inceput rezidențiantul la Spitalul Județean Constanța.

S-a angajat până în 2012 la Spitalul Cernavodă. Apoi a fost numit manager. În 2015 la spitalul din Fetești, a deținut funcția de director medical.

Este, în prezent, consilier local PNL la Cernavodă. Și acum s-a alăturat Pro România pentru a candida la Cernavodă.

Mircea Dobre a intervenit punând în discuție lipsa transparenței din instituțiile publice. A dat exemplu proiectele de hotărâri din CJ Constanța, unde apar de pe o zi pe alta la Primăria Constanța. 

Vorbim de Smart city la Constanța, de digitalizare, dar oamenii nu au acces la informație. Dacă tot discutăm de transparență decizională să ne-o și asumăm și să o implementăm, a precizat Mircea Dobre.

 
Vladimir Scînteie se autonumește fiu al satului.
 

Sunt născut și crescut în Topraisar. Sunt actual consilier local din partea PSD, a spus candidatul.

Răzvan Filipescu -În ultimul an și jumătate am batut la picior tot județul. De-a lungul timpului, am venit cu proiecte și inițiative.



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii