Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:13 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO-TEXT AUR Constanța, în conferință de presă. „AUR nu este împotriva vaccinării, dar nu dorește că populația să fie obligată să se vaccineze“ (FOTO)

ro

18 Aug, 2023 13:01 1487 Marime text

UPDATE 7

În septembrie, Caravana Medicala va ajunge și în județul Constanța, în localitățile unde nu există infrastructură medicală, mai anunță reprezentanții AUR.

Tot din septembrie, AUR va începe să prezinte candidații pentru alegerile locale de anul viitor.

UPDATE 6

Totodată, AUR Constanța îi cere retoric, primarului Chițac să spună cât va mai păstra în funcție conducerea Termoficare pentru modul în care se derulează  lucrările în municipiul Constanța.

UPDATE 5

Dumitru Bădrăgan vorbește și despre reducerea posturilor la nivelul instituțiilor bugetare și atrage atenția că cele mai multe reduceri vizează educația, sănătatea și sistemul judiciar.

UPDATE 4

Cele mai multe carduri de 5.000 de lei puse la dispoziție simpatizanților de AUR au fost achiziționate la nivelul organizației de la Constanța (60).

UPDATE 3

Deputatul Dănuț Aelenei spune că are multe îndoieli în privința strategia vaccinării, proiectul de lege aflat în transparență decizională.

"Am primit link-urile prin intermediul căruia puteam participa la dezbateri cu câteva ore mai târziu, motiv pentru care nu am putut participa activ. Vom depune amendamente la acest proiect in momentul în care va ajunge în Parlament", spune deputatul Aelenei


UPDATE 2

Dumitru Bădrăgan spune la rândul său că AUR susține libertatea de opinie și condamnă violențele împotriva unor jurnaliști care au avut loc ieri în cadrul protestul din fața Ministerului Sănătății. 

UPDATE 1

AUR s-a raliat mișcărilor unor organizații civice împotriva vaccinării susține Dumitru Bădrăgan și în cadrul conferinței va detalia acest subiect, a preiczat Liliana Cheizis , consilier local AUR/Neamul Românesc in cadrul CL Năvodari. 

"Rolul protestelor este de a atrage semnale de alarmă înainte că o lege sa fie adoptată. AUR nu este împotriva vaccinării, dar nu dorește că populația să fie obligată să se vaccineze și să fie amendată dacă se opune vaccinării", spune consiliera.


Azi, 18 august 2023, are loc o conferință de presă AUR Constanța. 

Se discută probleme de interes local și național, la conferință participând Liliana Cheizis, consilier local Năvodari, deputat AUR Dănuț Aelenei și domnul avocat Dumitru Bădrăgan - purtător de cuvânt AUR Constanța.

 


Citește și: 

Un cunoscut avocat constănțean pe lista AUR pentru alegerile europarlamentare din 2024
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii