Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Learciu i-a luat locul lui Stere Sponte

ro

15 Apr, 2009 03:35 5190 Marime text

Stere_Sponte.jpgS-au luptat pentru postul de şef al Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară şi, într-un final, a ajuns unul pe poziţia celuilalt.

Stere_Sponte_04.jpgAşa s-a întâmplat în „războiul" dintre Daniel Learciu şi Stere Sponte, cei doi care s-au duelat pentru directoratul OCPI. După ce PD-L l-a anunţat pe Learciu ca fiind titular pe post, la doar o zi distanţă s-a anunţat numirea lui Stere Sponte. Aşa că scaunul directorial a fost indus în eroare: în loc să-l primească pe juristul Learciu, s-a trezit cu fostul viceprimar de Năvodari, Sponte. Şi, dacă cel din urmă a luat potul cel mare, cel anunţat pentru şefia OCPI a fost numit şef al Biroului Marketing şi Relaţii Publice. Tocmai pe postul pe care l-a ocupat Sponte până la numire. Cu alte cuvinte, rocada celor cei doi a fost una perfectă, dar şi surprinzătoare.

{mos_ri:Stere Sponte}
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • radescu 15 Apr, 2009 21:29 Eu cred ca Teodorescu nu a citit articolul cu atentie .Din titlu s-ar intelege ca cineva i-ar fi luat locul de Director lui Sponte . Din fericire , nu este vorba de asta . oricum asteptam sa vedem competentele lui Learciu acolo unde va fi ! Oricum are de invatat de la Sponte !
  • teodorescu 15 Apr, 2009 15:26 O mare greseala !Chiar nu se tine cont in tara asta de capacitatea si copetenta dovedite clar de Sponte la OCPI ? Nu se vad atatea schimbari in bine din perioada cand a fost Director ? Tot ce a demarat pt modernizare ? O mare rusine pt cei care au hotarat asemenea ineptie !Vai de noi cu asemenea politici de numiri pe functii ! Asa va progresa Romania ? Ne facem in continuare de ras ??? Halal Learciu ! sa vedem acum cat de capabil vei fi !