Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:04 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Mangalia, PNTCD voteaza cu Basescu sau Antonescu, iar PNDC are liber la vot

ro

18 Nov, 2009 02:56 1801 Marime text

scarlat1.jpgPartidele „mici" din Mangalia au preferinţe electorale, dictate de la centru sau nu, chiar dacă nu au şi candidaţi proprii la fotoliul de preşedinte. Partidul Naţional Creştin Democrat este şi la nivel local divizat, având două ramuri: cea a preşedintelui Marian Petre Miluţ, susţinător al lui Traian Băsescu, şi cea a lui Radu Sârbu, care, la rândul său, se consideră lider al PNŢCD şi susţinător al lui Crin Antonescu pentru funcţia de preşedinte.

Liviu Scarlat, lider judeţean al acestei din urmă ramuri, spune că, la Mangalia, membrii PNŢCD vor vota în funcţie de ramura pe care o susţin. „La Constanţa şi, implicit, la Mangalia, ţărăniştii nu sunt cu adevărat dezbinaţi, aşa cum se întâmplă în ţară. Echipa «oficială», a lui Tudorel Chesoi, va vota cu Băsescu, în timp ce noi vom pune ştampila pe Antonescu. Cred că, totuşi, de PNL ne leagă latura istorică, însă nu ne vom lua la bătaie pentru că aparţinem uneia sau alteia dintre cele două tabere", spune Liviu Scarlat.

Un alt partid mic din Mangalia, PNDC, are dezlegare de la centru pentru a vota cu cine crede de cuviinţă. Preşedintele Partidului Naţional Democrat Creştin Mangalia, Florin Maftei, fost consilier local, spune că fiecare membru în parte va vota cu cine îi dictează conştiinţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • marian 18 Nov, 2009 10:27 Taranistii voteaza 95% cu Antonescu.VoiVOTA Crin presedinte.