Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:27 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La început de an școlar USR întocmește o hartă a problemelor din școlile constănțene

ro

10 Sep, 2019 00:00 1724 Marime text
La început de an școlar, USR Constanța lansează un chestionar prin intermediul căruia părinții sunt consultați cu privire la starea școlilor din municipiul Constanța.
„Crezi că autoritățile locale din județul/orașul Constanța sunt pregătite sa gestioneze sistemul educațional? Ai observat ceva ce poate fi îmbunătățit la școala unde învață copilul tău? Ai depistat vreo problemă? Te îngrijorează ceva? Completați formularul de mai jos și hai să facem o hartă a problemelor din școlile constănțene”, așa sună textul campaniei demarate de reprezentanții USR Constanța.
 
Printre problemele punctate în cadrul chestionarului, pe care părinții sunt invitați să le bifeze sunt: lipsa asistenței medicală, toalete murdare sau deteriorate, mizerie in școală sau în curtea școlii, lucrări nefinalizate, lipsă sală de sport, lipsă laboratoare, spații exterioare deteriorate, lipsă pază sau lipsă dotări (mobilier, echipamente IT, etc). Evident, în cadrul chestionarului, fiecare părinte poate menționate și alte tipuri de probleme cu care se confruntă școala în care învață copilul său. Participanții la întocmirea acestei hărți interactive sunt invitați să atașeze și fotografii care să susțină situația din teren.
 
Chestionarele pot fi completate  până pe 15 octombrie 2019. Ulterior, USR va analiza fiecare caz în parte și, acolo unde este nevoie de intervenția Primăriei, va solicita acest lucru.
Chestionarul poate fi accesat și AICI. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii