Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:19 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPS Teodosie lui Nicusor „Ati avut aripi ocrotitoare"

ro

31 Jan, 2009 02:26 1809 Marime text
IPS_Teodosie.jpgPrezent la depunerea jurământului de către prefectul Tit Liviu Brăiloiu, ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, nu a ratat momentul de a băga în seamă patru persoane importante.

El l-a binecuvântat pe proaspătul învestit în funcţie şi şi-a exprimat speranţa „de a fi împreună lucrători  pentru binele cetăţenilor judeţului". ÎPS Teodosie i-a dăruit prefectului o icoană cu Sf. Vasile cel Mare, „ca semn de preţuire şi de binecuvântare".  O icoană asemănătoare a ajuns şi la ministrul Mediului, Nicolae Nemirschi, pe care l-a asigurat că „ecourile, de la ocuparea acestui post, sunt toate pozitive" şi i-a promis că, în acest an, va citi, la fiecare slujbă, rugăciunile Sf. Vasile cel Mare şi-l va avea „în minte şi-n inimă".
Ajuns la preşedintele CJC, Nicuşor Constantinescu, şi la primarul Radu Mazăre, ÎPS Teodosie a schimbat repertoriul şi darul. „Pentru că aţi avut aripi ocrotitoare asupra celor pe care astăzi i-am văzut la jurământul de credinţă, pentru domnul preşedinte şi pentru domnul primar, permiteţi-mi să le dau câte o icoană a Sf. Ioan Botezătorul înfăţişat cu aripi. Felicitări", au fost vorbele rostite de ÎPS Teodosie înaintea oferirii darurilor bisericeşti.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • un constantean 31 Jan, 2009 09:48 IPS stie ca Nicusor este un baiat bun cu inima mare.