Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întâlnire cu electoratul Europarlamentarul PNL Ramona Mănescu, la Constanţa (galerie foto)

ro

17 May, 2014 00:00 3824 Marime text
Fostul ministru al Transporturilor, actualul europarlamentar al Partidului Naţional Liberal, Ramona Mănescu, s-a aflat, ieri, în mijlocul alegătorilor din Constanţa. Însoţită de Bogdan Bola, preşedintele Biroului Municipal al Organizaţiei de Tineret din cadrul PNL Constanţa, Septimiu Borceanu, preşedintele Tineretului Naţional Liberal (TNL) Constanţa, Cristina Steliana Mihailovici, reprezentant al aceleiaşi organizaţii, şi de zeci de membri ai TNL, Ramona Mănescu s-a plimbat pe aleile parcului Capelei Militare din zona Tomis II şi a vorbit cu toţi cei prezenţi, ascultându-le problemele şi sugerând soluţii.

Liberalii susţin că se bazează pe oferta de servicii, nu pe cadouri, declarându-se împotriva acestor tehnici de manipulare folosite de alte partide în timpul campaniilor electorale. Astfel, tinerii, dar şi seniorii liberali care s-au aflat alături de echipa de campanie a europarlamentarului, au desfăşurat o amplă campanie de informare cu privire la platforma politică a PNL. S-a vorbit despre accesarea fondurilor europene, despre programul economic lansat de USL şi, nu în ultimul rând, despre posibilităţile de dezvoltare ale judeţului Constanţa. Alături de materialele de informare, le-a fost oferită constănţenilor şi scrisoarea deschisă a lui Crin Antonescu către electoratul român, în care preşedintele PNL vorbeşte despre motivele destrămării alianţei USL şi despre candidatura sa la prezidenţiale, promiţându-i locul de premier lui Klaus Iohannis. „Eu am încredere în dumneavoastră, ştiu că putem avea împreună succesul dorit la alegerile din mai şi la cele din toamnă. Vă îndemn să mergeţi să vorbiţi cu oamenii, să le spuneţi aceste lucruri, cu deschidere şi curaj“, şi-a încheiat Crin Antonescu scrisoarea.
Echipa de campanie s-a îndreptat spre Rasova, urmând ca şi alte localităţi din Constanţa să fie vizitate de europarlamentarul Ramona Mănescu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii