Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:27 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În contextul epidemiei de gripă Senatoarea USR Ramona Dinu îi cere ministrului Sănătăţii o situaţie a cabinetelor medicale şcolare şi universitare (document)

ro

07 Feb, 2019 00:00 1854 Marime text
Epidemia de gripă înregistrată în această perioadă în România scoate în evidenţă, odată în plus, disfuncţionalităţile existente în cadrul sistemului public de sănătate. 
„Au trecut mai bine de doi ani dintr-o guvernare care promitea, printre altele, revoluţionarea infrastructurii medicale din unităţile de învăţământ. În acest sens, i-am solicitat Ministrului Sănătăţii să ne comunice dacă promisiunile din programul de guvernare privind acest subiect au fost îndeplinite sau dacă nu cumva ele au rămas abandonate pe bucata de hârtie pe care au fost scrise”, susţine senatoarea USR de Constanţa Ramona Dinu în interpelarea adresată ministrului Sănătăţii, Sorina Pintea (vezi secţiunea „Documente“).
 
Dinu solicită o situaţie care să cuprindă numărul cabinetelor medicale existente la nivelul fiecărui judeţ, precum şi necesarul acestora raportat la numărul de preşcolari, elevi şi studenţi, dar şi numărul cabinetelor medicale din grădiniţe, şcoli şi din unităţile de învăţământ superior.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii