Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:26 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicoleta Ramona Dinu l-a înlocuit pe Ionuț Rusu în Consiliul de Administrație al CN ACN Constanța

ro

06 Mar, 2021 00:00 2284 Marime text
  • Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor de la CN Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța a luat act de încetarea mandatului de membru al Consiliului de Administrație al lui Ionuț Rusu.


Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor de la Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța, întrunită în data de 19 ianuarie 2021, cu unanimitate de voturi a luat act de încetarea mandatului de membru al Consiliului de Administrație al lui Ionuț Rusu, ca urmare a demisiei nr. 73/20/11.2020.

În acest context, potrivit hotărârii nr. 02 din 19 ianuarie 2021, Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor de la Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța a decis ca, începând cu data de 19 ianuarie 2021, numirea Nicoletei Ramona Dinu în funcția de membru provizoriu al Consiliului de Administrație, pentru o perioadă de patru luni, cu posibilitatea prelungirii, pentru motive temeinice, până la maxim șase luni.

De asemenea, tot potrivit hotărârii nr. 02 din 19 ianuarie 2021, s-a aprobat și remunerația administratorului provizoriu nou numit să fie formată dintr-o indemnizație fixă lunară, în cuantum de 12.212 lei brut.


Citește și

CN Administrația Canalelor Navigabile reabilitează accesul și platforma de la ecluza Cernavodă

Licitație încheiată
Cine va păzi obiectivele Companiei Naționale Administrația Canalelor Navigabile

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii