Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:55 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou membru provizoriu numit în Consiliului de Administraţie al Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile SA

ro

13 Oct, 2021 11:12 1818 Marime text
Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor de la Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile - S.A. s-a întrunit în şedinţă în data de 16.07.2021;

Potrivit documentului publicat în Monitorul Oficial, în cadrul ședinței s-au decis următoarele:
 
Articolul 1
a) Începând cu data de 21.07.2021 se numeşte Nicoleta-Ramona DINU în funcţia de membru provizoriu al Consiliului de Administraţie, pentru o perioadă de 4 (patru) luni, respectiv, până la data de 21.11.2021, cu posibilitatea prelungirii, pentru motive temeinice, până la maximum 6 (şase) luni.
 
b)Se aprobă ca remuneraţia administratorului provizoriu nou să fie formată dintr-o indemnizaţie fixă lunară în cuantum de 12.212 lei brut, cu încadrarea în prevederile bugetare aprobate la nivelul companiei.
 
c)Se aprobă forma şi conţinutul contractului de mandat care urmează a se semna cu administratorul provizoriu nou.
 
d)Se desemnează Marian Daniel Căprărin, reprezentantul Ministerului Transporturilor în Adunarea Generală a Acţionarilor ACN tifilWti, să semneze în numele societăţii contractul de mandat cu administratorul provizoriu nou numit.
 
e)Se aprobă mandatarea directorul general al societăţii să îndeplinească toate formalităţile cerute de lege pentru înregistrarea şi asigurarea opozabilităţii către terţe persoane a hotărârilor adoptate de Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor. Directorul General va putea delega altor persoane competente mandatul cu privire la îndeplinirea formalităţilor menţionate mai sus.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii