Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:34 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Huțucă (PNL) „Prelungirea stării de alertă este necesară. PSD vrea să riște sănătatea românilor pentru jocuri electorale meschine”

ro

16 Jun, 2020 00:00 2127 Marime text
  • Deputatul Bogdan Huțucă afirmă că în ultimii ani a văzut iresponsabilitatea PSD. Mai nou ea se manifestă prin joaca electorală cu sănătatea românilor
  • Parlamentul NU are voie să irosească efortul de până acum pentru ținerea sub control a virusulu

Premierul Ludovic Orban a declarat că va cere prelungirea stării de alertă cu 30 de zile şi şi-a exprimat încrederea că va exista o majoritate în Parlament care să înţeleagă necesitatea acestui demers.
La rândul său, președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă afirmă că în ultimii ani a văzut iresponsabilitatea PSD atunci când vine vorba de finanțele publice, când vine vorba de banii românilor, de parteneriatele strategice, de politică externă.
Dar, apreciază liberalul, mai nou, ultima redută a iresponsabilității este joaca electorală cu sănătatea noastră a tuturor.
“Prelungirea stării de alertă este necesară pentru a putea menține o serie de măsuri absolut necesare pentru a ține sub control epidemia COVID-19.
Pierderile imense de vieți omenești din SUA si Marea Britanie ne demonstrează ca țările care au luat altfel de decizii au de plătit un preţ uriaș
Parlamentul NU are voie să irosească efortul de până acum pentru ținerea sub control a virusului. Românii trebuie să fie protejați. PSD și apropiații săi nu au dreptul să își bată joc de românii care au respectat carantina, care și-au pus viețile pe pauză, care au suferit în această perioadă. Sănătatea lor nu este negociabilă.
Prelungirea stării de alertă este necesară pentru că e soluția cea mai bună de avea grijă de sănătatea tuturor”, a comentat liderul liberalilor constănțeni.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii