Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Huţucă - „PNL a cerut alocarea de bani pentru săli de sport. Zeci de mii de elevi din Constanţa, afectaţi!“

ro

21 Feb, 2020 00:00 2567 Marime text

Consilierii locali municipali PSD, alături de cei ai PMP, au respins prin vot în şedinţa de Consiliu Local Municipal un amendament depus de PNL la bugetul local care prevedea construirea de săli de sport pentru Liceul „Traian“ şi Şcoala nr. 37, precum şi premierea elevilor olimpici cu suma de 10.000 lei.


Banii necesari ar fi putut fi redirecţionaţi din cele 27 milioane de lei care au fost alocaţi către cluburile de sport private, susţine preşedintele PNL Constanţa Bogdan Huţucă.


„Decebal Făgădău şi consilierii PSD arată doar sfidare şi dispreţ faţă de constănţeni, faţă de problemele reale ale oraşului Constanţa.
Aşa cum au explicat şi consilierii liberali în cadrul şedinţei, PNL nu a cerut stoparea finanţării entităţilor sportive private, ci reprioritizarea unor sume tot către activităţi sportive, dar în şcolile şi liceele constănţene, acolo unde 17.000 de elevi nu îşi pot desfăşura orele de educaţie fizică deoarece nu există săli de sport.


În locul unei dezbateri reale pe această problemă, primarul Decebal Făgădău a preferat ipocrizia şi aroganţa, transformând dezbaterea într-un simplu atac la persoană la adresa consilierilor PNL care au iniţiat amendamentul. Ieri, Făgădău nu a votat împotriva PNL, ci împotriva a 17.000 de copii”, mai apreciază deputatul liberal.


De asemenea, consilierii locali liberali au depus un alt amendament, care prevede: construirea unei pasarele pietonale peste calea ferată în zona Poarta 6 - Km 4-5, reabilitarea scărilor de acces pe plaja Modern, reabilitarea Pasajului pietonal de la Gară şi asfaltarea străzilor Micşunelelor, Rozelor, Intrarea Ion Ursu şi Prelungirea Câmpinei. Și aceste propuneri au fost respinse de majoritatea din CLM formată din consilierii PSD+PMP.

 

Citeşte şi:

A fost aprobat bugetul municipiului Constanţa. Consilierii PNL au votat împotrivă!


Deputatul USR Stelian Ion, conferinţă în faţa sediului Consiliului Judeţean Constanţa (video)

Bugetul municipiului Constanţa, mai mare decât cel din 2019. Va intra la vot în luna februarie (document)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii