Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:45 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gabriel Oprea şi Aurelian Zaheu, la noul sediu al UNPR Constanţa (galerie foto)

ro

28 Aug, 2010 00:00 4686 Marime text
10_unpr.jpgIeri după amiază, preşedintele executiv al Uniunii Naţionale pentru Progresul României, Gabriel Oprea, ministrul Apărării Naţionale, împreună cu echipa de la centru, a fost prezent la malul mării pentru a inaugura, „unul din cele mai importante sedii din ţară“. Spaţiul în care va funcţiona noul sediul este în zona Delfinariu, pe Bulevardul Mamaia nr. 202.

Preşedintele executiv a fost însoţit la deschiderea oficială a sediului de toată echipa sa, Cristian Diaconescu - preşedintele de onoare al partidului, Sorin Serioja Chivu - cel care este responsabil şi de buna organizare a filialei constănţene, dar şi Şerban Mihăilescu, vicepreşedintele UNPR şi liderul filialei municipale a UNPR - medicul Mihai Onciu şi al celei judeţene - George Lipoveanu. Nu a lipsit nici unul dintre membrii fondatori ai partidului, vicepreşedintele Aurelian Zaheu, fostul şef al IPJ Constanţa până nu demult, dar nici cei trei parlamentari constănţeni ai PDL, senatorul Mircea Banias şi deputaţii Constantin Chirilă şi Maria Stavrositu, dar şi Amet Aledin, deputat al UDTTMR. A mai fost prezentă şi fosta şefă adjunctă de la ITM Constanţa, Daniela Neagu, proaspăt înscrisă în UNPR, mai nou responsabilă de relaţia cu mass-media.

ptr_unpr_inaugurare.jpg

După ceremonia religioasă de sfinţire a sediului nou deschis, preşedintele Oprea a vorbit despre misiunea pe care o are cel mai nou partid pe de eşichierul politic autohton şi pe care îşi propune să o pună în aplicare. „Am strâns peste 125.000 de membri în toată ţara, avem organizaţii în toate cele 41 de judeţe şi cele şase sectoare ale Bucureştiului. Acest partid, născut într-o perioadă foarte dificilă pentru ţară, se bazează pe doi piloni: dialogul social şi interesul naţional. Acest sediu este unul dintre cele mai importante sedii ale noastre. Inaugurarea sediului coincide cu deschiderea lucrărilor primei noastre şcoli de vară la care participă membri din toate organizaţiile din ţară“. 

Liderii UNPR au discutat despre proiectele legislative pe care le-au promovat de când se află în prim-planul politic, cel mai important fiind cel privind impozitarea averilor peste 450.000 de euro. „Noi suntem convinşi că, astfel, în trei ani de zile vom strânge peste nouă miliarde de euro, bani care vor fi direcţionaţi către fondul de pensie. Suntem convinşi că în această sesiune de toamnă această lege va fi susţinută de toţi parlamentarii din tot eşichierul politic“, a mai adăugat Oprea. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • gigel 28 Aug, 2010 14:03 Neagu este responsabila cu relatiile sexuale din UNPR, din punctul asta de vedere este as. Mult succes UNPR cu asemenea membri.
  • suca 28 Aug, 2010 13:46 Gresit, Neagu este responsabia de satisfacerea barbatilor din UNPR, sperand ca poate, poate ii da si ei un ciolan de supt!!! UNPR-ule vezi ce a facut pe unde a umblat aaceasta javra ordinara, intrebati primarul de la Corbu cum este santajat dupa ce i-a dat sa manance o paine jegoasei.