Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:22 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fosta „eminenţă cenuşie” a PDL Constanţa se simte bine în UNPR

ro

11 Jun, 2013 00:00 2094 Marime text
Fostul secretar general al PDL Constanţa, Constantin Avătavului, pare să se simtă bine în UNPR, partidul în care a intrat cu doar o lună înaintea alegerilor locale din vara anului trecut. N-ar fi plecat niciodată din PDL, susţine el, dacă partidul nu l-ar fi susţinut, pentru Primăria Eforie, pe Marius Jifcu, asta deşi, iniţial, el ar fi fost candidatul. „Nu plecam din PDL altfel. Am fost opt ani în partid. N-am făcut nicio şmecherie de pe urma politicii, nicio afacere”, a declarat Constantin Avătavului.

Fostul democrat liberal este acum consilier aflat la al treilea mandat în Consiliul Local Eforie şi, de asemenea, preşedintele Organizaţiei UNPR Eforie. Nu intenţionează să părăsească această formaţiune politică. Cât despre planuri de viitor, Avătavului a afirmat: „N-am niciun plan deocamdată. Îmi văd de treaba mea de consilier”.
Fostul secretar general al PDL era, în timpul în care partidul era condus de Stelian Duţu şi Mircea Banias, omul care ştia tot ce mişcă în partid, un soi de „eminenţă cenuşie”. Astăzi, Avătavului nu mai are treabă cu PDL-ul şi, mai mult, s-a retras de tot din prima linie a politicii tomitane.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii