Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:24 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Felix Stroe pune capăt speculațiilor privind cooptarea lui Mihai Lupu în partid „Acest subiect nu există și nu a existat în PSD Constanța”!

ro

25 Jun, 2023 15:04 1988 Marime text
  • Colegiului Director Judeţean (CDJ) al PNL Constanţa,  va supune votului, retragerea sprijinului politic pentru președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu
  • Deoarece în spațiul public s-a vehiculat în mai multe rânduri o colaborare între șeful CJC și PSD Constanța, inclusiv posibilitatea cooptării acestuia în rândurile social-democraților, în eventualitatea în care PNL Constanța nu-l va mai lua în calcul pe Lupu pentru desemnarea anul viitor, candidat în alegerile locale, am solicitat un punct de vedere pe acest subiect, conducerii PSD Constanța
  • Senatorul Felix Stroe a transmis că subiectul Lupu nu există și nu a existat în PSD Constanța

Liberalii constănţeni s-au întrunit sâmbătă în şedinţa Biroului Politic Judeţean, în cadrul căruia s-a stabilit convocarea Colegiului Director Judeţean (CDJ) al PNL Constanţa, în care se va supune votului, retragerea sprijinului politic pentru președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu.

Deoarece în spațiul public s-a vehiculat în mai multe rânduri o colaborare între șeful CJC și PSD Constanța, inclusiv posibilitatea cooptării acestuia în rândurile social-democraților, în eventualitatea în care PNL Constanța nu-l va mai lua în calcul pe Lupu pentru desemnarea anul viitor, candidat în alegerile locale, am solicitat un punct de vedere pe acest subiect, conducerii PSD Constanța.

Prin intermediul responsabilului de comunicare al organizației județene, președintele PSD Constanța, senatorul Felix Stroe pune capăt speculațiilor și a transmis că: „Acest subiect nu există și nu a existat în PSD Constanța”.

De altfel, Stroe a mai comentat și după ce procurorii DNA au anunțat că îl cercetează pe președintele Consiliul Județean Constanța într-un dosar pentru infracțiunea de luare de mită. Facem precizarea că efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

"Referitor la acuzațiile aduse de DNA președintelui Consiliului Județean Constanța, constatăm încă o dată că PNL are o mare problemă, pe care va trebui să o gestioneze.

Discrepanța între declarațiile și acuzele pe care le aduceau altora, în campania electorală, și cele constatate și cercetate acum, e uriașă.

Ca și cea între promisiunile electorale făcute de candidații PNL și ceea ce se vede acum, la CJ, dar și la Primăria Constanța. Și care discrepanțe le văd cu ochiul liber toți constănțenii.

Suntem convinși că oamenii vor realiza greșeala făcută în urmă cu trei ani și vom recupera, împreună, toți acești ani pierduți pentru locuitorii municipiului și județului Constanța", a afirmat președintele PSD Constanța pe 14 iunie a.c.

Citește și:

Liberalii au propus retragerea sprijinului politic șefului CJC, Mihai Lupu

Felix Stroe, președintele PSD Constanța, despre acuzațiile aduse lui Mihai Lupu „Încă o dată că PNL are o mare problemă, pe care va trebui să o gestioneze“

Oficial de la DNA. Șeful CJC, Mihai Lupu , urmărit penal pentru luare de mită! În cauză sunt cercetați și funcționari de la primăriile Năvodari și Mangalia
 

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii