Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:43 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Felix Stroe, președintele PSD Constanța a condus ședința Medicul Stere Bușu, desemnat vicepreședinte al organizației de la Medgidia. Surse îl indică drept posibil candidat la primărie

ro

03 Dec, 2023 12:54 2187 Marime text
  • Surse ne-au precizat că Bușu ar putea fi chiar varianta cu care PSD Medgidia ar vrea să intre în alegerile locale de anul viitor din municipiu

Organizația PSD Medgidia s-a reunit la finalul acestei săptămâni în ședință.

Aceasta a fost condusă chiar de
senatorul Felix Stroe, președintele organizației județene PSD Constanța dar și de Luminița Vlădescu, președintele PSD Medgidia.
 
Pe ordinea de zi a ședinței s-au regăsit mai multe discuții, printre care cele legate de organizarea alegerilor ce vor urma.

Totodată în cadrul întîlnirii s-a aprobat numirea în funcția de vicepreședinte PSD Medgidia a medicului Stere Bușu, fost director al Spitalului Municipal Medgidia din 2008 și până în 2017.

Surse ne-au precizat că Bușu ar putea fi chiar varianta cu care PSD Medgidia ar vrea să intre în alegerile locale de anul viitor din municipiu. De altfel, în trecut, Bușu a fost consilier local în CL Medgidia însă din partea PNL.

 
La întâlnirea de la Medgidia au participat și Daniel Georgescu, prim-vicepreședinte PSD Constanța și  primar Limanu, Mariana Gâju- primar Cumpăna și vicepreședinte PSD, Marilena Dragnea-subprefect, Nicolae Moga- vicepreședinte PSD, Emilian Nicolae- președinte PSD Cernavodă, Dan Georgescu- consilier municipal, Ion Beiu- primar Anghel Saligny, Paul Coliș-primar Băneasa, Dan Marian- primar Deleni, Dumitru Dedu-consilier Mircea Vodă și Sorin Radu.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii